Masinile de spalat rufe slim reprezinta o varianta potrivita pentru spatiile restranse din baie sau bucatarie. Beko WRE6632ZSBS e un model ceva mai aparte pentru ca beneficiaza de un finisaj argnitiu si se bucura de specificatii bune in ceea ce priveste dotarile, programele de spalare si consumul energetic.

Capacitatea de incarcare de doar 6 kg nu ar trebui sa ingrijoreze si sunt de parere ca e mai bine sa speli mai des cu cost redus decat o cantitate mai insemnata cu un cost mai mare. Acum depinde si de fiecare persoana in parte. Vorbim de un aparat potrivit pentru un buget limitat si recomandat pentru o garsoniera, casa de la tara sau pentru familiile nu prea numeroase.

Programele de spalare sunt destul de variate si permit setari personalizate pentru orice tip de tesatura: lenjerii, articole sportive, jeans, bumbac, lana, program rapid, sintetice, etc.Exista si un program special pentru a spala gecilor de iarna sau pentru pilotele de pat. In acest caz un avantaj este asigurat de usa de acces larga care beneficiaza si de o deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea.

Programul rapid beneficiaza de un timp de spalare redus si e recomandat pentru articole cu grad mic de murdarie de care avem nevoie urgent. Sistemul pentru reglarea consumului ajusteaza apa si durata ciclului in functie de incarcatura de rufe pentru a folosi in mod optim resursele. De asemenea, sistemul electronic pentru controlul balansului distribuie in mod uniform incarcatura pentru a oferi un ciclu de spalare ce nu poate afecta starea de functionare a aparatului si care sa se desfasoare cu nivel de zgomot redus.

Beko WRE6632ZSBS e usor de utilizat gratie consolei rotunde amplasate in plan central inconjurata de instructiuni simple ce ajuta la alegerea programului de spalare. Este o optiune buna pentru locuintele unde spatiul disponibil este redus.Culoarea argintie se pare ca e la moda, iar clasicul alb parca mai elimina ideea de spital pe care o imprima majoritatea electrocasnicelor finisate pe aceasta culoare.

Daca aceasta capacitate de incarcare te avantajeaza consider ca este aparatul potrivit pentru cei ce doresc inlocuirea produsului vechi cu unul economic, silentios si care se va dovedi rezistent in timp