Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko WRE6632ZWBW – 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED

O optiune buna pentru cei ce doresc inlocuirea vechiului model poate fi asigurata si de noua masina de spalat rufe Beko WRE6632ZWBW. E vorba de un aparat cu adancimea de 42 cm recomandat pentru amplasarea in spatiile inguste. Se poate instala si sub blatul de bucatarie facand economie de spatiu in acest fel. Pe partea specificatiilor tehnice aflam ca are capacitatea de incarcare de 6 kg, 1200 rpm si o clasa de consum foarte buna, A+++.

Beko WRE6632ZWBW – un model slim cu specificatii foarte bune

Vine la un pret bun, iar in acest buget aveti la dispozitie tot ce e nevoie pentru nevoile de spalare din familie: program de spalare variate, consum energetic redus, fiabilitate, design elegant si amplasarea usoara datorita dimensiunilor reduse.

Beko WRE6632ZWBW are un panou de control clasic, iar consola rotunda ocupa pozitia centrala. Aici se gasesc inscriptionate instuctiuni pentru a alege un program de spalare. Displayul lcd are la baza leduri de culoare alba si e usor de citit pentru ca e destul de mare. Butoanele suplimentare din aceasta zona sunt sensibile la atingere si ajuta la reglarea temperaturii de spalare sau pentru viteza de stoarcere a rufelor. programarea intarziata este o functie utila atunci cand se doreste pornirea la o anumita ora. Usa de acces e de dimensiuni mari pentru a permite o incarcare si descarcare lejera a rufelor. Si unghiul de deschidere este important in acest caz. Finisajul argintiu e la moda in ziua de azi pentru ca de clasicul alb s-a cam saturat lumea. Usa in culoare inchisa vine perfect in contrast cu culoarea masinii de spalat.

Avantajul in timpul functionarii este asigurat de senzorii interiori ce monitorizeaza procesul de spalare si urmaresc functionarea in parametrii a masinii de spalat rufe Beko WRE6632ZWBW . Aquafusion valorifica la maxim consumul de apa si sigileaza scurgerea pentru a nu se pierde in mod inutil detergent. Rezistenta nichelata asigura o buna protectie impotriva ruginii si incalzeste mai repede cantitatea de apa.

Grila de programe pune la dispozitie cicluri ce se diferentiaza prin miscarile cuvei, timpul de spalare, viteza de stoarcere si temperatura apei. E important sa avem de unde alege in ziua de azi pentru ca varietatea tesaturilor din haine a crescut. O spalare corecta si un tratament corespunzator asigura rezistenta hainelor in timp si le puteti obtine cu ajutorul modelului slim Beko WRE6632ZWBW. Cele mai importante programe de spalare sunt: Down Wear – special pentru geci de fas sau pilotele, program articole lenjerie, haine sport, program rapid, bumbac, lana, haine mixte, prespalare, spalare manuala, haine inchise, program delicat.

Beko WRE6632ZWBW e un model din gama celor slim care merita putina atentie pentru ca are specificatii destul de bune: programe de spalare variate, storcere completa la 1200 rpm, consum energetic optimizat si reglarea consum atunci cand in cuva nu e introdusa cantitatea maxima de 6 kg. Nivelul de zgomot redus o incadreaza in clasa celor silentioase, iar tehnologiile moderne asigura rezultate bune la spalare, o stoarcere completa alaturi de un consum optim de resurse.

Leave a Reply