Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko WTV7634XS0 – masina de spalat cu tehnologie AquaFusion

Beko WTV7634XS0 este o masina de spalat rufe potrivita pentru orice tip de locuinta si pregatita pentru a satisface multe cerinte pe plan de spalare a rufelor alaturi de costuri reduse. Este incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica si are un consum estimat de 156 kwh/an. Din punct de vedere constructiv se prezinta ca un aparat clasic, design alb si un hublou cu deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea.Capacitatea de incarcare este de 7 kg, iar viteza maxima de 1200 rpm asigura scoaterea rufelor aprope uscate.Cele 16 programe incluse in grila asigura necesarul pentru orice tip de tasatura: bumbac, lana, haine sport, articole sintetice, haine bebelusi, program rapid, etc. La acest capitol nu am gasit puncte negative, dar sunt de luat in seama setarile speciale pentru hainele negre (pastreaza intensitatea culorii si previne decolorarea) sau pentru spalarea hainelor celor mici (se adauga cicluri speciale de spalare si clatire

Tehnologii de spalare incluse in cadrul modelului Beko WTV7634XS0 :

Optisense – regleaza cosnumul de resurse prin intermediul celor patru senzori interiori si asigura functionarea aparatului in parametri optimi.

Durable Heater – este vorba de rezistenta nichelata care dispune de protectie suplimentara impotriva depunerilor de calcar. In acest fel se elimina consumul de energie si se prelungeste viata acestui accesoriu.

Aquafusion – nu mai este o noutate pentru nimeni pentru ca reprezinta sistemul patentat de acest brand. Acesta asigura o economie de circa 5 kg detergent anual si valorifica la maxim consumul de apa si energie electrica.

Pret Beko WTV7634XS0

Se poate spune ca masina de spalat beneficiaza de un pret corect comparativ cu ceea ce ofera. Are o capacitate de incarcare acceptabila, consum energetic scazut si o grila bogata de programe. Sistemul automat pentru reglarea consumului de apa, controlul excesului de apa, controlul balansului sunt alte functii speciale prezente la acest model. Displayul lcd este de dimensiuni generoase si usor de citit oferind afisarea urmatoarelor date: timp de spalare ramas, program curent, viteza de stoarcere si temperatura de lucru. Tastele se pot bloca in timpul functionarii drept o protectie impotriva celor mici.

Leave a Reply