Arctic AK54270+ e o combina frigorifica cu volum total de 226 litri ce se bucura de specificatii bune, tehnologii avansate de racire si un consum energetic scazut. Se remarca prin prezenta compartimentului special pentru fructe si legume, compartiment superior in congelator pentru o congelare rapida si suport ajustabil pe usa pentru a raci sticle de mari dimensiuni.

Pret Combina frigorifica Arctic AK54270+

Pentru Black Friday se anunta un pret special pentru aceasta combina frigorifica romaneasca. E potrivita pentru cei ce doresc inlocuirea produsului vechi si doresc un aparat modern ce raceste fara depuneri de gheta. Perioada de garantie e de 36 luni, iar transportul este asigurat in mod gratuit. verifica disponibilitatea aici

Frigiderul este amplasat in partea superioara si ofera o compartimentare simpla si eficienta. Rafturile din sticla securizata retin pana la 25 kg si sunt piese ajustabile pentru a face nevoie de spatiu atunci cand e nevoie. Compartimentul special pentru fructe si legume ofera conditii optime pentru a pastra aceste alimente timp indelungat. Volumul disponibil aici e de circa 270 litri, iar sistemul de racire este de tip NoFrost. Acesta este recunoscut pentru racirea fara gheata, consumul energetic redus.

Review Arctic AK54270+

Congelatorul ocupa o pozite clasica si este alcatuit din cele 3 compartimente, unul dintre acestea oferind posibilitatea de congelare rapida. Volumul disponibil aici e de 87 litri, iar capacitatea de congelare e de 4 kg/24 ore.  Combina frigorifica Arctic AK54270+ se prezinta bine la exterior se se poate observa ca designul clasic inca arata bine. Finisajul e unul alb si va face aparatul usor de integrat in bucatarie. Usile sunt reversibile, iar manerele au dimensiuni potrivite pentru a asigura o deschidere lejera a usilor. La capitolul functii gasim posibilitatea de congelare rapida, racire rapida. termostatul reglabil permite ajustarea temperaturii dupa necesitatile fiecaruia, iar sistemul de iluminare are la baza leduri de culoare alba ce sunt eficiente si se bucura de consum energetic redus. Garniturile usilor dispun de tratament cu adezivi speciali pentru a nu permite bacteriilor sa se dezvolte asigurand in acest fel un mediu curat la interior.

Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt accesoriile ce le veti primi odata cu aparatul. Autonomia fara curent de 16 ore asigura pastrarea alimentelor in conditii bune in cazul penelor de curent.