Menu

pontbun.com

Blog cu recomand─âri zilnice

O oportunitate buna pentru o combina frigorifica noua

Combina frigorifica e un aparat ce are incorporat congelator in partea inferioara si zona de racire in partea superioara. Perioada de Black Friday este cea mai asteptata din an si o oportunitate buna pentru a gasi un aparat frigorific la reducere. Cred ca multi dintre noi facem aceasta alegere in functie de brand, iar la acest capitolul Samsung si Beko sunt unele dintre cele mai cautate aparate de racire pentru ca dispun de specificatii bune si arata bine la exterior.

Cum alegem o combina frigorifica de Black Friday:

Dimensiunile sunt valori esentiale atunci cand alegi un astfel de aparat. Unele camere nu prea inalte nu permit amplasarea combinelor frigorifice ce masoara 200 cm in inaltime. Latimea si adancimea nu ar trebui sa puna probleme pentru ca de multe ori sunt standard. Verificati spatiul disponibil inainte de a comanda.

Deschiderea usilor este importanta pentru a avea un acces rapid la interior. Verificati pozitia de deschidere si spatiul disponibil pentru o deschidere corecta a usilor. Aparatele moderne au usile reversibile, asa ca puteti modifica pozitia de deschidere in functie de situatia de la fata locului.

Verifica disponibilitatea ofertelor 

Sistemul de racire – NoFrost este unul dintre cele mai avansate pe acest plan si prezinta avantaj pentru ca ofera racire fara gheata. Asta se traduce intr-un consum energetic scazut, conditii optime la interior si o dezghetare automata.

Volumul pentru depozitare se alege in functie de numarul membrilor din familie. Aparatele obisnuite au in zona congelatorului circa 80-90 litri si in zona de racire aceasta valoare depaseste 200 litri. trebuie sa aveti in vedere si compartimentarea interioara, compartimentul special pentru fructe si legume/branzeturi, filtru de mirosuri si ventilatorul ce permite circulatia curentilor de aer.

Clasa energetica este importanta pentru cei ce pun accent pe economie, dar daca aveti incorporat un sistem de racire de tip NoFrost nu ar trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste factura de energie electrica. Acesta nu solicita in mod abuziv compresorul, iar izolarea buna la interior are si ea un rol bine definit la acest capitol

Leave a Reply