Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE – centrala termica cu condensare si schimbator de caldura bitermic

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE este o centrala termica ce functioneaza pe principiul condensarii si realizeaza o eficienta de 103%. E una dintre cele mai recomandate solutii de incalzire ale momentului avand in vedere consumul redus de energie electrica si gaze naturale. Aceste aspecte sunt sustinute de tehnologiile integrate avansate, schimbatorul de caldura principal bitermic si cel secudar recuperator, dar si de ventilatorul si vana de gaz de tip modulanta. Puterea termica minima de incalzire e de 7.3 kW, in timp ce valoarea maxima atinge valoarea de 25.6 kw. Debitul constant de apa calda (10 litri pe minut) asigura confortul in locuinta atunci cand vine vorba de apa pentru baie sau pentru bucatarie.

Pret/review Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE este o centrala termica murala ce se bucura de un pret corect in aceasta perioada, perioada de garantie de 60 luni si transport gratuit. Avand in vedere tehnologiile integrate, principiul functionarii si confortul oferit se poate afirma ca e una dintre cele mai apreciate centrale de incalzire. Aceasta afirmatie e sustinuta si de media obtinuta in urma celor 17 review-uri: 4.76 dintr-un maxim de 5.Centrala termica e caracterizata de urmatoarele dimensiuni 725 x 355 x 440 (W x D x H mm). Puterea consumata de la retea e de circa 120 w, iar clasa de protectie electrica este X4D. Temperatura minima pe circuitul de incalzire e de circa 60 grade, in timp ce valoarea maxima e de 80 grade. Bosch Condens 2000 W  merita putina atentie pentru cei ce doresc sa echipeze casa sau apartamentul cu un aparat fiabil de incalzire care sa dispuna de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Avantajul in functionare este dat de faptul ca aparatul isi va regla in mod automat nivelul consumului in functie de cerintele actuale de apa calda sau incalzire. O serie de componente protejeaza aparatul si asigura o functionare corespunzatoare: senzor ventilator pentru turatie, termostat siguranta gaze arse, senzor incalzire tur, termostat siguranta tur, senzor gaze arse, vana de gaz, electrod ionizare, vas de expansiune de 8 litri, supapa siguranta incalzire.

Finisajul exterior este unul complet alb, Bosch Condens 2000 W fiind usor de integrat in orice tip de bucatarie. Panoul de control e usor de reperat si are in prim plan un display ce afiseaza informatiile necesare pentru utilizare incalzirii. Codurile de eroare ce ajuta la diagnosticarea rapida sunt afisate tot in acest spatiu. Nivelul de zgomot de 36 db incadreaza acest dispozitiv in clasa celor silentioase, idee accentuata de sistemul de absorbtie al zgomotului. Key lock opreste utilizarea necorespunzatoare a aparatului de catre copii nesupravegheati fiind un element de protectie pe care trebuie sa il avem in vedere.

Leave a Reply