Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch KGN39AI35 – combina frigo inalta de 203 cm din clasa premium

Bosch KGN39AI35 e un aparat frigorific recomandat celor ce pun accent pe conditii optime pentru pastrarea alimentelor: filtru cu carbon activ, sistem antibacterian, avertizare pentru cresterea temperaturii de la interior. Volumul mare pentru depozitare ofera acces rapid la alimente, iar sistemul de iluminare pe baza de leduri ofera o vizibilitate buna chiar si cu sertarele incarcate. Volumul total atinge valoarea de 366 litri, iar o mare parte din acesta este rezervat pentru zona frigiderului :279 litri. Clasa de consum A++ estimeaza un consum anual de energie aproape de valoarea de 273 kwh.

Review, pret si pareri despre Bosch KGN39AI35

Pretul este unul corect pentru ceea ce pune la dispozitie aparatul, chiar daca pentru multi ar putea parea putin piperat. Constructia e una clasica si intalnita la majoritatea combinelor frigorifice. Zona de racire are 3 rafturi din sticla securizata ce pot sustine pana la 25 kg fiecare. Se pot detasa sau ajusta in functie de preferinte si pentru a face loc alimentelor voluminoase. Sistemul de racire de tip NoFrost se asigura ca extrage caldura din interior fara depuneri de gheata si ofera un proces de dezghetare automat. Nivelul de umiditate este sustinut in parametrii si acest aspect duce la conditii optime pentru alimente si perioada de viata ridicata pentru aparat. Usa are trei suporturi largi pentru a oferi suport pentru racirea sticlelor sau diferitelor recipiente. Bosch KGN39AI35 are incorporat un filtru antibacterian ce neutralizeaza in mod rapid mirosurile neplacute din interior si ofera un mediu sanatos. Producatorul precizeaza ca nu e nevoie de inlocuirea filtrului special.
Cei 87 litri in cadrul congelatorului ofera spatiu necesar pentru a pastra la temperatura joasa destul de multe alimente. Cele trei compartimente sunt transparente si complet detasabile si beneficiaza de cateva instructiuni privind calendarul de congelare. Capacitatea de congelare din aceasta zona e una destul de buna : 14 kg/24 ore. Se poate activa functia  super-congelare pentru a grabi procesul, iar avantajul la introducerea alimentelor noi este faptul ca cele vechi nu se dezgheta asa cum se intampla la modelele clasice.

Bosch KGN39AI35 avertizeaza acustic atunci cand usa nu este inchisa in mod corect sau cand temperatura din interior creste in cote alarmante. Temperatura constanta din cele doua compartimente permit alimentelor sa aibe prospetime si savoare fiind sustinuta si adaptata de senzori speciali ce resimt fiecare modificare de temperatura.

La exterior se prezinta destul de bine si e usor de integrat in orice tip de bucatarie. Inoxul e un finisaj la moda si e usor de curatat si intretinut. Manerele sunt destul de generoase pentru a oferi o deschidere lejera a usilor. Nu sunt integrate in usi, dar se prezinta bine din punct de vedere estetic. Daca deschiderea clasica pe partea dreapta dezavantajeaza puteti opta pentru modificarea pozitie de deschidere, operatiune ce se executa usor si nu solicita cunostinte avansate.Bosch KGN39AI35 are panoul de control amplasat pe exterior si ofera acces catre functiile de racire: reglare temperatura pentru cele doua zone, racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta. Displayul lcd afiseaza temperatura din cele doua zone precum si confirmarea alegerii functiei dorite de racire.

Idee de final Bosch KGN39AI35

Bosch KGN39AI35 e aparatul potrivit pentru cei ce cauta ceva modern, care sa arate elegant in bucatarie si sa aibe tehnologii avansate de racire. Masoara in inaltime 203 cm, asa ca trebuie sa va incadrati in aceasta limita. Adancimea si latimea au valori normale, adica 66 cm si 60 cm. Nivelul de zgomot  este de 41 db, o valoare foarte buna ce incadreaza aparatul frigorific in clasa celor silentioase.

Comments

[…] cu minim de scule si cunostinte. La interior gasim si termostatul reglabil util pentru ajustarea temperaturii de racire. Autonomia fara curent electric este de circa 16 ore, iar nivelul de zgomot de 40 db incadreaza […]

[…] ce priveste nivelul de zgomot emis in timpul functionarii aceasta are valoarea de 39 db. Modelul Bosch este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 203 cm, adancime 66cm, latime 60 […]

Leave a Reply