Bosch KGN39LR35 e o combina frigorifica recomandata pentru pretul bun din aceasta perioada, dar iese in evidenta in acest review si prin finisajul exterior complet rosu, spatiu mare pentru depozitare si o serie de tehnologii pentru a asigura conditii optime de pastrare pentru orice tip de alimente. Volumul total este de 366 litri, iar clasa de consum A++ estimeaza un consum anual de circa 273 kwh.

Review si pareri Bosch KGN39LR35

Constructia e una clasica si pozitioneaza congelatorul in partea inferioara. Capacitatea de congelare de aici are o valoarea buna – 14 kg/24 ore, iar volumul disponibil de 87 litri este delimitat de cele 3 compartimente. Pentru frigider avem disponibil restul de 279 litri si puteti observa ca e destul spatiu pentru a-l incarca cu tot ce e nevoie. E esential sa fie spatiu in aceasta zona pentru a gasi in cel mai scurt timp produsul dorit ducand si la pastrarea constanta a temperaturii interioare. Sistemul de iluminare e unul dintre cele mai eficiente si ofera o vizibilitate buna chiar si cand compartimentul de sus este incarcat. Cele 5 rafturi din sticla securizata asigura compartimentarea zonei de racire. Usa are in dotare patru suporturi ajustabile utile pentru a raci sticle sau diferite recipiente. Pe exterior se afla amplasat panoul de control + displayul lcd – accesorii utile pentru acces la functiile combinei frigorifice si afisarea temperaturilor.SuperCooling pune la dispozitie posibilitatea de a ridica temperatura din interior atunci cand depozitam cantitati mari de alimente (exemplu: dupa venirea de la cumparaturi). Alimentele noi sunt racite intr-un timp relativ scurt, iar cele care se afla deja in interior nu sunt afectate. Dupa aproximativ 6 ore, temperatura este readusa la valoarea initiala pentru a economisi energie. SuperFreezing este o functie asemanatoare cu precedenta cu precizarea ca aceasta este valabila pentru zona de congelat.

Cred ca nu mai este pentru nimeni o noutate sistemul de racire integrat in cazul modelului de fata: NoFrost. Acesta raceste fara depuneri de gheata, solicita mai putin compresorul si se bucura de un consum energetic scazut. Un alt beneficiu este datorat faptului ca umiditatea din interior este condusa catre exterior pentru a fi evaporata. In acest fel apa nu se depune pe alimente sau pe partile interne ale combinei frigorifice. MultiAirflow este sistemul asistat de ventilator si produce curenti de aer rece ce sunt distribuiti in mod uniform in interiorul aparatului. mediul steril din aceasta zona este o conditie obligatorie in ziua de azi. AirfreshFilter + antiBacteria se ocupa de neutralizarea mirosurilor neplacute si bacteriilor periculoase pentru sanatate.  Bosch KGN39LR35 se prezinta bine din punct de vedere estetic. E vorba de un aparat frigorific finsat complet pe rosu care e usor de integrat in bucatariile moderne. Manerele sunt integrate in plan vertical, iar deschiderea usilor se realizeaza in mod standard pe partea dreapta. Se poate modifica aceasta pozitie in functie de spatiul disponibil in bucatarie pentru a se deschide pe partea stanga – usi reversibile.

Autonomia fara energie electrica este de circa 16 ore, iar in ceea ce priveste nivelul de zgomot emis in timpul functionarii aceasta are valoarea de 39 db. Modelul Bosch este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 203 cm, adancime 66cm, latime 60 cm.