O combina frigorifica cu spatiu mare pentru depozitare poate fi si acest model Bosch KGN56XL30, dar trebuie sa aveti in vedere faptul ca e nevoie de spatiu mare pentru instalare. Aparatul masoara in inaltime 193 cm, latime 70 cm si adancime 80 cm, exteriorul fiind rezervat uni finisaj din inox argintiu usor de curatat si intretinut. Pretul poate parea putin ridicat, dar trebuie sa avem in vedere capacitatea pentru depozitare pusa la dispozitie si clasa de consum. Tehnologiile de racire au si ele un cuvand important de spus. Alimentele isi pastreaza consistenta potrivita datorita temperaturii optime din interiorul frigiderului. Senzorii speciali monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din congelator si frigider optimizand in acest fel consumul energetic.

SuperCooling poate fi activata sau nu si are in vedere racirea rapida a alimentelor adaugate recent in frigider. Temperatura este redusa prin simpla apasare a butonului special, iar dupa circa 6 ore este comutata la nivelul initial. SuperFreezing protejeaza in mod inteligent alimentele congelate prevenind decongelarea acestora atunci cand sunt adaugate alimente noi. Sistemul de racire este unul dintre cele mai avansate si are la baza tehnologia de racire NoFrost, iar alaturi de Multi Airflow S se reduce nivelul fluctuatiilot de temperatura in timp ce timpii de racire sunt redusi. No Frost conduce umiditatea din aer catre vaporizatorul dotat cu aripioare si evita in acest fel depunerea pe alimente sau piesele interioare ale aparatului. Condensul este scos catre exterior si evaporat folosind caldura compresorului intr-un recipient special de colectare.Frigiderul (400 litri) este compartimentat cu ajutorul celor patru rafturi din sticla securizata. E destul spatiu pentru depozitare la un asa volum, iar compartimentul special pentru fructe si legume ofera conditii optime pentru o pastrare indelungata a acestor alimente. Pe usa se afla 4 suporturi integrate utile pentru a raci diferite recipiente. iluminarea interioara are la baza leduri de culoare alba ce asigura o buna lumina chiar si cu aparatul incarcat. Congelatorul de 105 litri din cadrul combinei frigorifice Bosch KGN56XL30 ocupa o pozitie clasica si are la baza doua compartimente. Capacitatea de congelare de aici e de 18 kg la 24 ore.

Designul exterior e unul care atrage si sigur va iesi in evidenta indiferent de modul de amplasare. Finisajul argintiu e inca la moda si se potriveste pentru orice tip de bucatarie. Usile sunt reversibile pentru a se adapta in functie de spatiul interior disponibil. Nivelul de zgomot de doar 42 db il incadreaza in clasa celor silentioase.

Bosch KGN56XL30 e incadrat din punct de vedere energetic in clasa A++ si are un consum estimat de 325 kwh anual. Usa mare are integrat panoul de control si display lcd – spatiu pentru acces la functiile importante ale aparatului si posibilitatea de a observa temperatura pentru fiecare zona in parte. Picioarele frontale sunt reglabile pentru a putea aseza aparatul pe o suprafata plana, in timp ce cele posterioare au integrate role pentru o manevrare usoara a aparatului.