Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

BOSCH KIS86KF31 – combina frigorifica cu touch control

BOSCH KIS86KF31 e o combina frigorifica incadrata in clasa A++ ce pune la dispozitie un volum total de 265 litri, tehnologii avansate pentru pastrarea alimentelor si un finisaj din inox ce va fi usor de curatat si intretinut. La congelator gasim si compartimentul de tipul BigBox util pentru a depozita alimente mai voluminoase.

Pret BOSCH KIS86KF31

Aparatul a aparut deja in oferta magazinelor online si il poti gasi la un pret bun comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. E recomandat pentru familiile numeroase datorita capacitatii mare de depozitare, dar si celor ce pun accent pe un consum energetic redus.

Dispune de o constructie clasica cu congelator in partea de jos si frigider in partea superioara. Imi plac frigiderele cu sistem de racire de tip NoFrost pentru ca se bucura de un consum energetic scazut si nu mai e nevoie dezghetarea manuala asa cum se intampla in cazul aparatelor vechi. Dezghetarea se realizeaza in mod manual, apa fiind condusa catre exteriorul aparatului pentru a se evapora si elimina complet. In acest fel nivelul de umiditate de la interior este unul scazut si alimentele rezista mai mult timp.

Review BOSCH KIS86KF31

Sistemul de iluminare are la baza leduri eficiente de culoare alba ce consuma putina energie electrica si ofera vizibilitate buna chiar si cu aparatul incarcat de alimente. FreshSense se asigura ca temperatura interioara este pastrata in cote constante, iar senzorii speciali monitorizeaza si adapteaza rapid puterea de racire atunci cand usa este deschisa sau cand se introduc alimente ce ar putea ridica temperatura din interior.

Compartimentul frigiderului pune la dispozitie un volum  de 191 litri, 4 rafturi din sticla securizata ce pot sustine pana la 25 kg, suporturi ajustabile pe usa pentru diferite recipiente si sertarul special pentru fructe si legume. Un punct forte pentru congelator este asigura de compartimentul de dimensiuni mari ce permite pastrarea la rece pentru alimente mai voluminoase. Volumul din aceasta zona este de circa 74 litri, iar capacitatea de congelare de 5kg/24 ore. Primul sertar se recomanda pentru pastrarea la indemana a alimentelor ce le utilizam constant cum ar fi verdeturile, gheata sau inghetata. Culiseaza usor catre exterior avand un volum mediu pentru depozitare.

Combina frigorifica BOSCH KIS86KF31 este incadrata in clasa A++ ceea ce se traduce intr-un consum anual de 218 kwh. Este o valoare avantajoasa si sustinuta de compresorul economic, buna izolare a aparatului pentru a nu pierde temperatura dar si datorita sistemului de racire de tip NoFrost.

Designul este unul modern si atrage din orice parte am privi aparatul. Carcasa este una metalica, iar ca element de finisaj gasim inoxul – material ce se curata si intretine usor. manerele sunt integrate pentru a pastra bine liniile aparatului, iar usile se pot deschide atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta – sunt reversibile. In ceea ce priveste dimensiunile, veti scoate din cutie un aparat cu inaltimea de 177.5 cm, adancimea de 55 cm si latimea de 56 cm. Nivelul de zgomot emis in timpul functionarii este unul foarte redus, adica 36 db.

Leave a Reply