Bosch KSV33VW30 este un frigider cu o usa recomandat celor ce doresc doar pastrarea la rece a alimentelor. Ofera un volum disponibil de 324 litri, masoara in inaltime 176 cm si beneficiaza de consum energetic redus.

Compartimentul interior dispune de 7 rafturi din sticla securizata ce se pot detasa usor pentru a face fata alimentelor mai voluminoase. Cele 5 suporturi de pe usa pot fi folosite pentru a raci diferite recipiente de genul borcanelor sau sticlelor. Si acestea se pot detasa pentru sticle ceva mai inalte, dar consider ca este suficient spatiu si in modul in care sunt deja montate. Partea inferioara este ocupa de compartimentul special pentru fructe si legume si ofera conditii optime pentru a le pastra o perioada mai indelungata de timp. Sistemul de racire NoFrost asigura conditii optime de temperatura fara depuneri de gheata alaturi de un consum energetic scazut. Frigiderul este incadrat in clasa A++ de eficienta energetica avand un consum anual de circa 110 kWh.

Bosch KSV33VW30 arata bine si din punct de vedere estetic si se prezinta ca un aparat usor de integrat in bucatarie sau chiar pe hol. Adancimea este de 65 cm, latimea de 60 cm si inaltimea de 176 cm. Dispune de finisaj placut pe alb si are usile reversibile pentru a se putea adapta in functie de nevoile de la fata locului privind spatiul. Manerul este amplasat in plan vertical si la jumatatea usii pentru a permite o deschidere lejera. Este un model silentios gratie nivelului de zgomot de doar 39 db.

Frigiderul cu o singura usa dispune de reglare electronica a temperaturii si functie de racire rapida ce va recomand sa o folositi la prima punere in functiune pentru a aduce rapid temperatura dorita la interior. Panoul de control este amplasat la interior si se poate vizualiza la deschiderea usii. De aici avem acces la functiile aparatului si putem vizualiza temperatura setata prin intermediul afisajului lcd. Este aparatul potrivit pentru un apartament de dimensiuni reduse sau garsoniera si recomandat celor ce nu doresc pastrarea la congelat a alimentelor.