Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch SMS25AI00E – model din seria 2 cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMS25AI00E face parte din seria 2 a brandului si se caracterizeaza ca un model independent cu capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe de spalare si un finisaj placut exterior din inox anti-amprenta. Avantajul la spalare este asigurat de programul automat pentru ca distribuie apa, optimizeaza timpul de spalare si clatire in functie de gradul de murdarie al vaselor.

Din punct de vedere al consumului este incadrata in clasa A+ oferind un consum in program eco de circa 1.02 kWh si unul anual de aproximativ 290 kWh. 12 litri sunt necesari pentru un ciclu de spalare in programul eco, iar consumul anual de apa este estimat la 3300 litri.Panoul de control este simplu de folosit pentru ca avem butoane de dimensiuni optime cu instructiuni vizibile. Consola rotunda permite alegerea programului de spalare, iar displayul lcd afiseaza timpul ramas de spalare si alte functii suplimentare aplicate ciclului curent. Se poate activa si programarea intarziata, iar aparatul va porni la ora stabilita si va incepe etapele ciclului de spalare. Poti citi si despre Bosch SMS46GI05E.

Review functii Bosch SMS25AI00E

– AquaStop – ne scapa de eventualele pagube ce pot surveni in urma inundatiilor. Senzorii speciali opresc alimentarea cu apa si o evacueaza pe cea din interior atunci cand simt prezenta scurgerilor. In plus, furtunul de alimentare cu apa este alcatuit din pereti dubli pentru rezistenta indelungata;

– LoadSensor – asigura consumuri de resurse in functie de greutatea incarcaturii interioare:incarcaturile mari necesita apa mai multa pentru inmuierea vaselor, iar pentru cele mai mici este exact invers.In acest fel se asigura economii importante de apa si energie electrica.

– Cosul Vario  – este detasabil si se poate aseza in cosul interior asigurand un spatiu destul de mare pentru tacamuri.

– Tehnologie pentru protectia sticlei – regleaza in mod automat si constant nivelul de duritate al apei pentru a proteja paharele si articolele fine din sticla si portelan.

Grila de programe de spalare:

– incarcare la jumatate – recomandat pentru cazurile in care aparatul nu este incarcat in totalitate si avem nevoie urgent de vasele introduse spre spalare;

– intensiv – program recomandat pentru articolele si vasele cu grad ridicat de murdarie;

– auto – l-am amintit si mai sus si am afirmat ca regleaza temperatura de spalare, consumul de apa si cel de energie electrica in functie de gradul de murdarie al vaselor. Este optiunea rapida pentru alegerea programului optim indiferent de natura vaselor introduse in cosuri;

– eco – util pentru cei ce doresc consum energetic scazut. In acest caz vasele trebuie sa aiba un grad normal de murdarie;

– prespalare – pregateste vasele pentru spalarea principala printr-o inmuiere intensiva cu apa rece si este indicat pentru vasele ce au resturi de mancare uscate.

Idee de final si pret Bosch SMS25AI00E

Bosch SMS25AI00E se prezinta bine din punct de vedere estetic si nu vine cu mari diferente la capitolul dimensiuni: 60 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime. Finisajul inox-antiamprenta este unul potrivit pentru circulatia din bucatarie si va asigura curatarea rapida si intretinerea usoara a aparatului. In plus, acesta nu retine urmele degetelor. Masina de spalat vase Bosch se poate integra cu usurinta sub blatul de bucatarie sau puteti opta pentru amplasarea intr-un colt separat. In ambele sensuri trebuie sa aveti racorduri pentru alimntarea cu apa, respectiv evacuare. Se poate folosi pe timp de noapte fara probleme datorita nivelului de zgomot redus (48 db). Din punct de vedere al pretului mi se pare o achizitie inteligenta avand in vedere capacitatea de incarcare si tehnologiile detinute.

Leave a Reply