Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch SMS25AW00E – masina de spalat vase cu sistem de protectie a paharelor

Programul automat de spalare trebuie sa existe in grila masinilor de spalat vase moderne. Bosch SMS25AW00E prezinta avantaj prin aceasta functie integrata pentru ca ajusteaza cantitatea de apa apa, temperatura acesteia si timpul de spalare in functie de gradul de murdarie al vaselor. In acest fel se asigura punerea in functiune rapida a aparatului, iar consumul de resurse va fi unul optimizat pentru ca se va consuma atat cat va fi nevoie pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate. Aparatul din acest review dispune de capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe de spalare, afisaj led si clasa de eficienta energetica A+.

Panoul de control este destul de simplu construit si puteti observa acest lucru si din poza atasata. Este vorba de butonul de pornire/oprire, selector de program si display lcd ce afiseaza timpul ramas de spalare sau ora cand masina de spalat se va pune in functiune in cazul activarii pornirii intarziate.

Programele de spalare se diferentiaza prin temperatura apei si timpul de spalare: intensiv, auto, bio, program prespalare. Alegerea programului optim este destul de simpla si va recomand sa va indreptati catre programul intensiv daca aveti vase cu grad ridicat de murdarie sau cu resturi uscate. Programul bio este opusul acestuia si recomandat pentru articole cu grad normal de murdarie. Daca nu stiti ce sa alegeti puteti opta pentru programul automat si aparatul va ajusta parametrii in functie de gradul de murdarie ce exista la interior.

Protectia la inudatii asigura in cel mai scurt timp oprirea alimentarii cu apa pentru a nu produce pagube, iar sistemul special pentru protectia paharelor regleaza nivelul de duritate al apei pentru a proteja articolele delicate.

Bosch SMS25AW00E dispune de cos reglabil  pe inaltime, cos pentru tacamuri si compartiment special pentru sare. Nivelul de zgomto de doar 48 db este o valoare acceptabila si asigura folosirea pe timp de noapte fara a deranja pe cei din jur. Consumul anual de apa este de circa 3300 litri, iar cel de energie electrica este de circa 290 kWh. Este un model cu un bun raport calitate/pret care merita putina atentie daca esti in cautarea unui aparat de spalare independent.

Leave a Reply