Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch SMS25AW05E, model independent cu 5 programe de spalare

Bosch SMS25AW05E e o masina de spalat rufe independenta ce dispune de programe simple de spalare si cateva extraoptiuni cum ar fi incarcarea la jumatatea sau reducerea timpului de spalare pentru anumite programe. Cele 5 programe de spalare asigura necesarul pentru orice locuinta, iar capacitatea de incarcare de 12 seturi o recomanda cu succes familiilor numeroase. Incadrarea in clasa A+ de eficienta energetica estimeaza un consum anual de circa 258 kwh, iar in ceea ce priveste consumul de apa acesta atinge valoarea de 2660 litri/an.

Modelele independete nu necesita incorporare si au fost construite pentru a fi amplasare in diferite locuri din bucatarie ca un aparat de sine statator. Noua masina de spalat vase automata Bosch SMS25AW05E are un pret corect daca e sa luam in calcul specificatiile tehnice. In acest review veti afla ca nu e un model din gama de top, asa ca ii lipseste senzorii speciali interior ce adapteaza consumul de apa si energie in functie de gradul de murdarie. Rezultate la spalare sunt destul de bune, iar lipsa acestor senzori se va reflecta doar asupra economiilor ce le puteti face la apa sau energie electrica. Modelul de fata va continua spalarea pana la expirarea timpului, in timp ce celelalte se deconecteaza automat cand vasele sunt curatate corespunzator. La exterior gasim o carcasa metalica de culoare alba si un panou de control ce are la baza selectorul de programe, displayul lcd si butonul de pornit/oprit. Displayul afiseaza timpul ramas de spalare, lipsa detergentului de spalare sau posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii. pentru amplasare trebuie sa dispuneti de un spatiu definit de urmatoarele date: 60 cm latime, 60 cm adancime, 85 cm inaltime. Programele de spalare se diferentiaza in functie de durata, temperatura apei sau presiunea acesteia: intensiv – dureaza cel mai mult si spala vasele cu grad ridicat de murdarie la temperatura si presiune ridicata; prespalare – este asemanator cu programul de inmuiere din cadrul masinilor de spalar rufe, spalare rapida – se poate folosi pentru articole deja folosite sau cele ce au grad scazut de murdarie; economic  – pentru cei ce doresc spalarea articolelor cu economii de energie electrica; program zilnic – il puteti folosi daca nu stiti ce sa alegeti si e indicat pentru vase cu grad normal de murdarie.

Functia de incarcare la jumatate de care dispune Bosch SMS25AW05E propune utilizarea chiar si atunci cand cosurile interioare nu sunt incarcate in totalitate. Rezultatele la spalare sunt bune, dar se consuma inteligent energie electrica si apa. VarioSpeed reduce durata de spalare pentru anumite programe, iar programarea intarziata pune in functiune aparatul la ora preferata.

Leave a Reply