Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch SMS40D12EU – masină spălat vase standard la un preț accesibil

Bosch SMS40D12EU este o masina de spalat vase standard care se remarca prin capacitatea de incarcare de 12 seturi, 4 programe de spalare si clasa de eficienta energetica A+. Se prezinta bine din punct de vedere estetic si se remarca prin carcasa finisata in totalitate pe alb, panou de control usor de folosit si afisaj cu led pentru confirmarea comenzilor setate.

Pret Bosch SMS40D12EU

Masina de spalat vase poate parea un electrocasnic scump pentru multi dintre noi, dar studiile arata ca vom consuma mult mai multe resurse daca alegem folosirea acestui dispozitiv comparativ cu spalarea manuala. Modelul Bosch e disponibil la un pret bun in aceasta perioada alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit si posibilitate deschidere colet la livrare.

Review Bosch SMS40D12EU

Aparatul se preteaza a se instala in bucatariile standard, iar daca celelalte electrocasnice le-ai incorporat puteti opta si pentru masini de splat vase incorporabile. Se poate amplasa si pe hol, dar in aceasta locatie trebuie sa existe alimentare cu apa si o teava de evacuare. pentru orice varianta ati opta trebuie sa aveti in vedere dimensiunile aparatului: 84.5 x 60 x 60 cm

Masina de spalat vase Bosch SMS40D12EU este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica si consuma anula circa  290 kwh. Consumul intr-un program stadard de spalare este de circa 1,2 kW, dar aceasta valoare se poate modifica si in functie de temperatura setata. Consumul anula de apa este de circa 3360 litri. Caracteristicile sale generale includ capacitatea de incarcare de 12 seturi, 4 programe de spalare, 3 nivele de temperatura, protectie pentru copii, indicator de sare si posibilitate de incarcare la jumatate.

Utilizarea aparatului va fi una simpla datorita butoanelor asezate intuitiv si prezentei micilor instructiuni. Consola rotunda este folosita pentru alegerea programului de spalare in functie de temperatura, iar ledurile rosii confirma setarile stabilite. Se poate opta si pentru pornirea intarziata – aparatul incepand sa functioneze dupa 3, 6 sau 9 ore de la alegerea acestei optiuni.

Leave a Reply