Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch SMS46AW02E, model independent cu 12 seturi de incarcare

Masinile de spalat vase sunt electrocasnice potrivite pentru cei ce doresc economie de bani si articole corect curatate. Bosch SMS46AW02E e un model recent aparut pe piata, iar principalele aspecte care-l recomanda sunt date de capacitate de incarcare de 12 seturi, cele 6 programe de spalare si clasa de consum economica A+. La interior se gasesc doua cosuri pentru amplasarea vaselor si un compartiment special pentru tacamuri. In acest fel le veti gasi la locul lor dupa operatiunea de spalare si gata uscate pentru a fi pozitionate in rafturile corespunzatoare.

Noua masina de spalat vase Bosch SMS46AW02E a aparut deja in oferta magazinelor de profil, iar pretul este unul corect comparativ cu tehnologiile puse la dispozitie. Vine de la un brand bun, iar capacitatea de incarcare mare o face potrivita pentru familiile numeroase. Are un control mecanic, iar afisarea informatiilor despre ciclul de spalare se face in cadrul unui display led usor de citit. Butoanele sunt usor integrate pentru a nu iesi prea mult in evidenta si dispun de o manevrare lejera. Nivelul de zgomot in timpul functionarii de doar 48 db o incadreaza in clasa SilencePlus.

Programele de spalare sunt importante in alegerea unui electrocasnic pentru bucatarie. Masina de spalat vase are 6 programe ce se diferentiaza prin temperatura apei, timpul de spalare, presiune sau timpul de uscare. E bine sa alegeti aparate ce au programe automate ce isi vor adapta consumul de apa si energie electrica in functie de cantitatea de vase introdusa in interior. Bosch SMS46AW02E are sonzori speciali ce monitorizeaza cantitatea de articole introduse spre a fi spalate si ajusteaza cantitatea de apa si presiune in functie de gradul de murdarie. Spalarea potrivita se face intr-o cantitate optima de apa, iar ceea ce va fi peste acest nivel se va trece la capitolul cheltuiala inutila.

Masina de spalat vase Bosch SMS46AW02E face parte din categoria celor clasice si o puteti instala fara sa fie nevoie de incorporare. Trebuie sa aveti in zona o teava de scurgere pentru apa utilizata, dar si una pentru alimentare cu apa rece. Consumul de energie electrica in cadrul programului standard este de circa 1.02 kw, iar pentru un ciclul de spalare are nevoie de circa 11 litri de apa. In cazul acestor modele panoul de control ramane vizibil chiar si daca programul de spalare a inceput.

Leave a Reply