O masina de spalat vase performanta ne va scapa de activitatea (neplacuta) de curatare a articolelor folosite la servirea mesei. BOSCH SMS50D38EU este un model de top de la cunoscutul producator si se remarca prin capacitatea de incarcare de 12 seturi, 5 programe si o clasa de eficienta energetica economica. Este vorba de un aparat standard, nu se poate incorpoara in cadrul mobilei de bucatarie, dar se poate monta destul de usor sub blat.

Pret BOSCH SMS50D38EU

Modelul Beko dispune de un bun raport calitate/pret. E vorba de o masina de spalat vase cu tehnologii moderne si care se va dovedi rezistenta in timp. O puteti gasi in aceasta perioada la un pret redus alaturi de transport gratuit si perioada de garantie de 24 luni. Se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese din tiparul celor finisate complet pe alb. Avem de fata o carcasa din inox, material usor de curatat si intretinut si care se va integra usor in orice bucatarie.

Review BOSCH SMS50D38EU

Capacitatea de incarcare de 12 seturi o face potrivita pentru cantitati mari de vase si farfurii murdare. Cosurile interioare sunt destul de incapatoare si reglabile pe inaltime. Acestea culiseaza catre exterior pentru o incarcare rapida. Suporturile speciale pentru cesti si tacamuri le intalnim la acest model si ofera o protectie suplimentara acestor articole delicate.

Panoul de control pune la dispozitie o consola rotunda pentru selectia programelor, display lcd, buton pornire intarziata si pentru incarcare la jumatate. Programele de spalare se diferentiaza in primul rand prin temperatura de spalare, iar pe panou gasim si cateva instructiuni pentru a face o alegere corecta. Display-ul lcd afiseaza timpul ramas pana la finalul ciclului de spalare sau ora la care va porni aparatul in cazul in care este activa functia de pornire intarziata. Este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica si acest aspect nu ar trebui sa ne ingrijoreze referitor la consumul de energie electrica. Consumul de apa la un ciclul norma este de circa 12 litri, iar anual consuma aproximativ 3300 litri.

Se remarca prin latimea de 60 cm, adancime de 60 cm si inaltime de 84.5 cm. Este un aparat silentios datorita motorului EcoSilence DriveTM care are un nivel de zgomot la functionare de 47 db. Pe langa nivelul de zgomot redus emis acesta este si foarte economic gratie functionarii fara perii de carbon. Sistemul Aquastop asigura protectia la scurgerile ce pot aparea din diferite motive. Furtunul de alimentare dispune de pereti dubli pentru protectie suplimentara, iar siguranta speciala intrerupe in cel mai scurt timp alimentarea cu apa. Este un model recomandat celor ce doresc o masina de spalat vase economica, moderna si care sa se utilizeze usor. Are o capacitate buna de incarcare si se instaleaza usor in bucatarie.