Bosch SMV46AX00E este dispozitivul perfect daca te-ai decis sa inlocuiesti vechea masina de spalat sau esti la prima achizitie in acest domeniu. Acest electrocasnic trebuie sa fie economic, sa se incadreze perfect in spatiul destinat si sa se configureze rapid din punct de vedere al programului de spalare. Multi dintre noi suntem adeptii masinilor de spalat vase si asta pentru ca putem castiga timp pretios, dar putem face si economii importante atunci cand vine vorba de energie electrica sau apa. SMV46AX00E este un model complet incorporabil, are o capacitate de incarcare de 12 seturi, afisaj led, 6 programe de spalare si control mecanic.

Pret Bosch SMV46AX00E:

Vorbim de un electrocasnic din gama premium cu tehnologii de spalare avansate incluse si din aceasta cauza pretul poate parea piperat pentru unii dintre noi. Brandul este unul bun, cu experienta in domeniu si sunt sigura ca mai aveti prin casa aparate de la Bosch daca ati ajuns pe acesta pagina. Beneficiaza de transport gratuit, posibilitate retur in 30 zile si perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere – verifica pret actualizat

Programele incluse ne ofera numeroase posibilitati de spalare in functie de natura vaselor sau de gradul de murdarie: intensiv, auto, rapid, bio sau programe speciale pentru pahare ori articole ce necesita o spalare indelungata.  Capacitatea de incarcare de 12 seturi o face potrivita chiar si pentru familiile ceva mai numeroase pentru ca ofera destul de mult spatiu la interior. Senzorul de incarcare adapteaza consumul de apa in functie de cantitatea de vase introdusa la spalare – in acest fel se obtin economii importante la cantitati mici de vase introduse. Cele 6 programe incluse se aleg destul de usor datorita instructiunilor zonale, iar displayul lcd afiseaza timpul ramas pana la finalul ciclului de spalare. La interior avem un cos reglabil pe inaltime – permite introducerea vaselor ceva mai voluminoase, cosul special pentru tacamuri si compartimentul pentru sare. Programarea intarziata este utila atunci cand dorim ca spalarea sa fie finilizata la o ora anume. Indicatorul luminos proiecteaza pe podea un fascicul de lumina si atentioneaza cand programul de spalare este finalizat. protectia la inundatii este o dotare importanta pe care trebuie sa o avem in vedere la un astfel de aparat. Cred ca nimeni nu isi doreste o inundatie in casa in cazul in care apare o defectiune la sistemele interioare. Bosch garanteaza functionarea acestui sistem si asigura protectia impotriva scurgerilor de apa accidentale.

Consumul anual de apa se incadreaza in limita a 3300 litri, dar asta depinde in mare masura si de programele folosite. Incadrarea in clasa A+ de eficienta energetica ii asigura un consum redus de energie si evita incarcarea facturilor de curent.

Bosch SMV46AX00E dispune de un finisaj pe alb si are urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 cm. Nivelul de zgomot la functionare de doar 48 db o face usor de folosit chiar si pe timp de noapte. Modelele complet incorporabile prezinta avantajul ca se incadreaza perfect in spatiul destinat, iar usa aparatului pastreaza liniile mobilei de bucatarie.