Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch SMV50D60EU – masina spalat vase cu functie Infolight

Bosch SMV50D60EU este aliatul din bucatarie atunci cand vine vorba de spalarea vaselor. E vorba de un model incorporabil cu capacitate de incarcare de 12 seturi si 5 programe de spalare incluse in grila. Este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica cu un consum anual de 290 kWh. Dispune de tehnologii avansate ce estimeaza cantitatea de vase din interior si gradul de murdarie si adapteaza in functie de aceste date consumul de resurse.

Review si caracteristici Bosch SMV50D60EU

Programele de spalare se diferentiaza in primul rand prin durata ciclurilor si temperatura apei: prespalare – program de spalare cu apa rece ce ofera practic o inmuiere pentru vasele cu resturi de mancare intarite, bio/eco – spalare normala la 50 grade, program normal – indicat pentru folosiri uzuale datorita timpului de spalare de  aproximativ 120 minute, program rapid – spalare rapida a articolelor putin murdare si normal murdare, program intensiv – indicat pentru vase murdare de diferite dimensiuni;rezultatele sunt bune pentru ca se spala la temperaturi ridicate pentru a elimina urmele depunerilor.

 

Bosch SMV50D60EU se integreaza cu usurinta in cadrul mobilei de bucatarie fiind un model standard cu latimea de 60 cm, adancimea de 55 cm si inaltimea de 81.5 cm. Pe plan de siguranta gasim tehnologia Aquastop care pune la dispozitie un furtun de alimentare cu pereti dubli si o supapa de siguranta pentru a evita eventualele neplaceri in cazul in care apar scurgeri de apa. Motorul EcoSilence garanteaza un consum redus de energie electrica alaturi de un nivel de zgomot redus in timpul functionarii.Gradul de duritate al apei este regla in mod automat pentru a proteja articolele delicate cum ar fi paharele si bibelourile. Panoul de control dispune de butoane bine asezate, are inclus indicatorul de sare, iar tehnologia Infolight va proiecta pe podea un fascicul de lumina pentru a verifica statusul programului de spalare.

Leave a Reply