Daca sunteti limitati de spatiu in bucatarie o solutie ar putea fi si masinile de spalat vase slim, iar modelul Bosch SPS53M88EU reprezinta o varianta buna pentru cei ce doresc un aparat cu pret corect comparativ cu tehnologiile puse la dispozitie. Latimea de 45 cm este dimensiunea care ne caracterizeaza in momentul de fata, iar capacitatea de incarcare de 9 seturi este o valoare destul de buna ce recomanda aceasta masina de spalat vase automata chiar si pentru familiile numeroase.

Tehnologiile de spalare mai sus amintite fac referire la : AquaStop (furtun de alimentare cu apa rece ce are perete dublu, supapa de siguranta si colector pentru pardoseala pentru a evita inundatiile si neplacerile cauzate de acestea), temporizator pornire (permite inceperea programului de spalare la ora stabilita, afisajul lcd afisand timpul ramas pana la aceasta activitate), schimbator de caldura integrat (apa este preincalzita in rezervor inainte de clatirea vaselor pentru a evita socurile termice), incarcare la jumatate (permite masinii de spalat Bosch SPS53M88EU punerea in functiune chiar si atunci cand nu este incarcata in totalitate, program de spalare ce lucreaza cu economie de apa si energie electrica ).

Din punct de vedere estetic se prezinta bine, iar finisajul argintiu o face usor de integrat in bucatarie sau intr-o zona unde avem acces la reteaua de apa si la cea de scurgere. Cele 5 programe incluse in grila ofera suficiente posibilitati de spalare indiferent de natura vaselor si articolelor de genul paharelor sau tacamurilor: intensiv (are cel mai mare consum pentru ca va fi folosit pentru articole murdare cu grad ridicat de murdarie, iar asjustarea consumului de resurse se va face cu ajutorul senzorilor interiori), turbospeed (spala cantitati reduse de vase si nu le usuca, iar ciclul de spalare dureaza circa 20 minute. E asemanator cu programul rapid din cadrul masinilor de spalat rufe si se recomanda pentru vase putin murdare), auto (program automatizat ce isi va ajusta consumul de apa si durata in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Daca nu te-ai decis ce program sa alegi aceasta ar putea si o varianta buna), economic (e util pentru cei ce doresc economii importante, temperatura de spalare fiind una redusa iar timpul de spalare destul de mare), Night (program recomandat pentru spalarea pe timp de noapte deoarece emite un nivel de zgomot redus).

Bosch SPS53M88EU e o optiune buna pentru cei ce cauta un model standard care sa se bucure de specificatii bune. Programele de spalare asigura necesitatile pentru orice gospodarie, iar accentul este pus pe programul automat si protejarea paharelor sau articolelor din portelan.