Bosch WAN20260BY e o masina de spalat rufe cu un aspect incantator si cu specificatii tehnice demne de luat in seama daca iti doresti un aparat incapator, economic si cu un nivel de zgomot redus in timpul functionarii. Despre brand nu cred ca mai este cazul sa discutam, iar importante in acest moment sunt dotarile bune ale aparatului.

Caracteristicile generale aduc in prim plan capacitatea de incarcare de 8 kg, 1000 rpm viteza de centrifugare si clasa de eficienta energetica A+++. Este un model cu incarcare frontala, design elegant si o constructie bine pusa la punct ce se va reflecta asupra nivelului scazut de zgomot la functionare.

Pret Bosch WAN20260BY

Produsul beneficiaza de un pret accesibil, transport gratuit pana la locuinta, posibilitate de retur si perioada de garantie de 24 luni. Se poate opta si pentru plata in rate, suma platita lunar fiind destul de mica.

Programele incluse sunt 17 la numar si reusesc sa acopere spalarea pentru orice tip de tesatura: bumbac, lana, haine sintetice, sport, matase, delicate, mix. Programele de spalare rapida au durata de 15 sau 30 minute si sunt utile atunci cand avem cantitati mici de haine de care avem nevoie urgent. Chiar daca cuva nu este incarcata in intregime, Bosch WAN20260BY analizeaza incarcatura respectiva in doua trepte si ajusteaza in acest fel durata ciclului de spalare, consumul de apa si detergent pentru a oferi cele mai bune rezultate. Optiunea VarioPerfect ofera o spalare cu pana la 65% mai rapida. Pentru consum redus de energie electrica se poate opta pentru optiunile SpeedPerfect sau EcoPerfect.

Functii Bosch WAN20260BY

Masina de spalat dispune de sistem de protectie la inundatii – opreste imediat alimentarea cu apa in cazul existentei scurgerilor, blocarea accesului la butoane pentru copii in timpul folosirii, sistem detectare spuma, functie de oprire si adaugare rufe.

Panoul de comanda este generos din punct de vedere al dimensiuninilor si este alcatuit din consola rotunda pentru selectia programelor si displayul lcd + butoanele aferente. In zona consolei gasim mici instructiuni pentru alegerea programului optim de spalare, iar displayul lcd afiseaza timpul ramas pana la finele ciclului de spalare, temperatura apei, viteza de centrifugare aleasa sau timpul cand aparatul va intra in functiune in cazul in care am activat pornirea intarziata. La exterior intalnim clasicul design Bosch si un aparat ce masoara 84.8 x 59.5 x 55 cm. Se poate amplasa destul de usor in baie sau bucatarie (se poate incorpora sub blat) datorita finisajului pe alb si constructiei specifice. Hubloul beneficiaza de o deschidere de pana la 180 grade si in acest fel permite introducerea lejera a articolelor ceva mai voluminoase. nivelul de zgomot redus de la spalare (55 db) se datoreza sistemului special pentru absorbtia socurilor, dar si designului specific al peretilor exterior. La centrifugare nivelul de zgomot urca pana la 76 db, dar aceasta valoarea depinde in mare masura si de treapta folosita la activitatea de clatire a rufelor. Consumul anual de apa este de circa 9900 litri in conditii de utilizare normala.