Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch WAN28260BY – masina de spalat rufe din seria 4 cu clasa A+++

Bosch WAN28260BY face parte din seria 4 a producatorului si vine echipata cu tehnologiile VarioPerfect si EcoSilence Drive. Este o masina de spalat rufe ce se poate incarca in mod frontal cu pana la 8 kg rufe uscate, viteza de centrifugare maxima fiind de 1400 rpm. Consumul energetic este unul redus datorita incadrarii in clasa A+++.

Pret Bosch WAN28260BY

Vorbim de un electrocasnic de un brand cu experienta in domeniu, dar care se bucura de un pret special in aceasta perioada. Aparatul beneficiaza de garantie 24 luni cu posibilitate extindere contra cost, transport gratuit si ridicarea optionala pentru vechea masina de spalat.

Grila bogata de programe ne pune la dispozitie setari speciale pentru orice tip de tesatura: bumbac, lana, spalare manuala, haine sintetice, program rapid, centrifugare intensiva si altele. Alegerea se face prin intemediul consolei centrale, panoul de control avand si cateva instructiuni ce ajuta la alegerea optima. Displayul lcd ofera afisarea urmatoarelor date: timp ramas de spalare, viteza de centrifugare, program curent. Se poate activa si pornirea intarziata, functie ce va porni aparatul la ora stabilita.

Bosch WAN28260BY se integreaza usor in orice colt din bucatarie sau baie datorita dimensiunilor standard de : 84.8 cm x 59.8 cm x 55 cm (IxLxA ). Hubloul masoara in diametru 30 cm si ofera o deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea fara mare efort. Motorul direct drive si designul specific al peretilor exteriori isi pun amprenta asupra nivelului scazut de zgomot la spalare: 55 db. Pentru functia de centrifugare acesta creste pana la 76 db, dar depinde in mare masura si de treapta folosita. 

Leave a Reply