Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch WAT24460BY – model cu tehnolgie VarioPerfect si garantie 5 ani

Bosch WAT24460BY e o masina de spalat rufe automata care merita putina atentie avand in vedere perioada de garantie, brandul de la care vine si pretul bun din aceasta perioada. E vorba de un model cu incarcare frontala de 8 kg, 1200 rpm viteza de stoarcere si o clasa foarte buna atunci cand vine vorba de consumul energetic: A+++. Masinile de spalat rufe Bosch sunt recunoscute pentru nivelul de zgomot redus din timpul functionarii, iar in cazul de fata vorbim de o valoare de daor 50 db. REzultate bune se obtin si in cazul ciclului de centrifugare, iar aceste valori sunt mentinute la minim datorita peretilor laterali ce beneficiaza de design specific si izolatiei bune de la interior.

 

Review Bosch WAT24460BY

Finalul programului de spalare poate fi ajustat prin intermediul functie de programare intarziata si este o functie utila in multe cazuri. Observa ca modelele obisnuite beneficiaza de functia “Oprire si Adaugare” asa cum intalneam la modelele premium de la Samsung. Nu vad ca ar exista o usa suplimentara de acces, dar in specificatii se gasesc instructiuni sumare ce va pot ajuta in acest caz. Sistemul pentru detectare spuma, protectia impotriva copiilor si semnalizarea acustica la terminarea programului sunt caracteristicile cele mai importante din cadrul capitolului functii speciale.

Cele 12 programe de spalare asigura multiple posibilitati de spalare si se diferentiaza prin timpul de spalare, viteza de centrifugare, miscarile tamburului si temperatura apei. E esential sa alegeti un program in functie de tipul de tesatura pentru a le asigura rezistenta in timp: bumbac, lana, sintetice, colorate, matase/perdele, jeans, program rapid de 15 minute.Noua masina de spalat rufe Bosch WAT24460BY se bucura de un consum anual de apa de circa 9900 litri, in timp ce consum energetic anual estimat are valoarea de  137 kW/h. Sunt valori bune daca e sa luam in calcul capacitatea de incarcare, dar aceste valori sunt mentinute la un nivel optim si datorita sistemului automat pentru reglarea consumului ce adapteaza consumul de apa si energie in functie de incarcatura de rufe ce urmeaza a fi spalata. Din punct de vedere estetic se prezinta bine, iar producatorul a optat pentru designul clasic. Aspectul premium se observa de la prima privire asupra aparatului. Pentru selectie exista clasica consola centrala, iar butoanele suplimentare sunt amplasate in jurul displayului lcd. Usa de acces beneficiaza de deschidere larga pentru o incarcare si descarcare lejera si dispune de un contur interior negru ce se integreaza perfect cu culoarea de finisaj a aparatului.

Leave a Reply