Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch WAT28561BY – masina de spalat rufe premium cu incarcare de 9 kg

Capacitate de incarcare generoasa, stoarcerea la viteza mare a hainelor si o clasa de consum economica sunt aspectele ce caracterizeaza modelul Bosch WAT28561BY. E vorba de o masina de spalat rufe automata din segmentul premium recomandata pentru familiile numeroase ce doresc o spalare corecta a tesaturilor alaturi de un pret redus in ceea ce priveste costul cu energia electrica.

Review Bosch WAT28561BY

Este esential sa tineti cont de dimensiunile aparatului pentru o instalare corespunzatoare. Bosch WAT28561BY este caracterizata de urmatoarele date: inaltime de 85 cm, latime de 60 cm si adancime de 59 cm. Diametrul hubloului este de 32 cm si permite o incarcare lejera pentru articolele voluminoase, aspect sustinut si de deschiderea larga a usii. Cablul de alimentare masoara 1.6 m si ar trebui sa ajunga pana la cea mai apropiata priza din baie.

Panoul de control este de tipul touch-screen si ofera acces rapid la functiile aparatului. Butoanele nu sunt iesite in relief, asa ca aceasta zona va fi usor de curatat cu o laveta umeda. Consola rotunda de selectie este tot mai folosita in ziua de azi pentru ca permite un acces intuitiv in cadrul grilei de programe. Sunt afisate instructiuni simple ce ajuta la o alegere optima, butonul de pornire/oprire fiind amplasat in centrul acestei console. La exterior se prezinta destul de bine si gasim un aparat caracterizat de o carcasa metalica de culoare alba. Usa de acces vine intr-un contrast perfect cu cealalta culoare de finisaj. Peretii laterali beneficiaza de un design specific cu rol in eliminarea vibratiilor si asigurarea unui nivel de zgomot redus. In timpul spalarii nivelul maxim va fi de 49 db, iar in timpul centrifugarii poate urca pana la 75 db. Este unul dintre cele mai silentioase modele pentru ca beneficiaza de un motor direct drive ce se bucura de o functionare fara nivel mare de zgomot..Programarea intarziata ofera posibilitatea de a seta ora de pornire dupa timpul disponibil si poate fi o functie utila in unele situatii. AntiStain elimina cele mai frecvente si incapatanate pete, iar senzorii interni din cadrul Bosch WAT28561BY ajusteaza temperatura de spalare, gradul de inmuire si miscarea tamburului. Sistemul pentru reglarea consumului ajusteaza consumul de apa pentru a oferi o spalare eficienta. Pentru o cantitate ce cantareste 4 kg nu e necesar un volum de apa egal cu cel folosit in cazul unei incarcaturi de 9 kg. Este o functie ajustata de senzorii interiori si asigura rezultate bune alaturi de consum optim de apa si energie electrica.

Posibilitatile de spalare incluse in grila masinii de spalat Bosch sunt 14 la numar si asigura acoperirea pentru nevoile din orice familie: program bumbac, spalare manuala, program rapid, sport, articole usor de calcat, prespalare, jeans, perdere, etc. Programul rapid se bucura de o durata totala a ciclului de circa 15 minute.

Parerea mea despre Bosch WAT28561BY

Avand in vedere cele enumerate in acest review sunt de parere ca Bosch WAT28561BY este alternativa perfecta pentru cei ce doresc un aparat de la un brand cu experienta in domeniu care sa puna la dispozitie o capacitate de spalare impresionanta alaturi de un consum optim de energie datorita incadrarii in clasa A+++. Arata exceptional la exterior, iar tehnologiile incorporate pun accent pe o operare silentioasa, protejarea aparatului pe timpul functionarii si rezultate impecabile la spalarea tesaturilor.

Leave a Reply