Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Bosch WOT24457BY – masina cu incarcare verticala si sistem de deschidere SoftOpening

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Bosch WOT24457BY este recomandata in cazul in care amplasarea unui aparat obisnuit ar ocupa mult din spatiul si asa redus disponibil in baie. Aceste aparate prezinta avantaj datorita dimensiunilor si prin faptul ca incarcarea si accesul la cuva de spalare se realizeaza in mod simplu. Spre exemplu, modelul de fata dispune de urmatoarele dimensiuni: inatime 90 cm, adancime 65 cm si latime de 40 cm. Finisajul alb o face usor de integrat in orice colt din baie sau bucatarie, iar panoul de control este amplasat la indemana si ofera un display lcd usor de citit.

Pret Bosch WOT24457BY

Avand in vedere capacitatea de incarcare si grila de programe destul de generoasa consider ca pretul de achizitie este unul corect. Este un electrocasnic cu un consum energetic scazut, vine de la un brand cu experienta in domeniu si beneficiaza de un aspect exterior placut. O alta oferta pentru acest aparatvezi detalii

Capacitatea de incarcare de 7 kg ofera introducerea lejera a rufelor, dar si pentru articolele mai voluminoase cum ar fi pilotele sau cearsafurile. Sistemul pentru detectarea automata a incarcaturii in doua trepte optimizeaza consumul de apa si energie in functie de greutatea de rufe introdusa pentru spalare. Viteza maxima de centrifugare poate fi reglata pana la maxim 1200 rpm, iar clasa de consum energetic este A+++.

Review si programe de spalare Bosch WOT24457BY

Grila de programe este bine gandita si pune la dispozitie 9 posibilitati de spalare: sport, mixt, delicate, matase/perdele, bumbac, jeans, lana, haine colorate, etc. Se observa ca avem cate o setare pentru fiecare tip de tesatura, iar alegerea programului potrivit este usurata gratie instructiunilor afisate in jurul consolei rotunde. Programul AllergyPlus este o dotare buna de luat in seama pentru persoanele care sufera de alergii. In acest caz se utilizeaza temperaturi ridicate si cicluri de clatiri suplimentare. Programul rapid ofera rezultate bune in timp scurt pentru o cantitate redusa de haine.

Displayul ne pune la dispozitie timpul ramas de spalare sau timpul cand aparatul va porni in cazul in care este activata functie de pornire intarziata. Aceasta se poate regla in intervalul 1-24 ore.Afiseaza de asemenea temperatura apei si viteza de centrifugare aleasa. Protectia impotriva inundatiilor este o dotare buna avand in vedere ca accidentele pot produce destul de multe pagube. In acest caz evitarea se realizeaza prin intermediul senzorilor speciali ce opresc alimentarea cu apa si evacueaza apa din interiorul masinii de spalat. Sitemul pentru siguranta impotriva copiilor blocheaza tastele si deschiderea usii, desi nu vad daca acestia pot ajunge la inaltimea respectiva.

Bosch WOT24457BY este aparatul potrivit pentru cei ce doresc un model cu incarcare verticala cu capacitate destul de mare de incarcare. Se prezinta bine si din punct de vedere estetic si pune la dispozitie o carcasa metalica finisata pe alb cu design special pentru reducerea vibratiilor din timpul functionarii. Consumul de apa estimat este de circa 9240 litri, iar cel energetic in program standard este de aproximativ 0.91 kwh.

Leave a Reply