Bosch WTM85250BY este un uscator de rufe cu condensare din seria 8 care ofera rezultate remarcabile la uscarea rufelor si ne ajuta sa castigam timp. Dispune de un bun raport calitate/pret si vine de la un brand cu experienta in domeniuni electrocasnicelor. Se cunoaste faptul ca rufele din masina de spalat rufe nu se scot gata de purtare si se recomanda o perioada de uscare care poate dura si cateva ore. Aceste aparate detin functii complet automate si ajuta la economisirea timpului si reducerea consumului de energie electrica. Intr-o garsoniera sau apartament care nu este dotat cu balcon cred ca este un adevarat chin uscarea rufelor in casa pentru ca nivelul de umiditate se va ridica si poate fi daunator pentru sanatate.

 

Review Bosch WTM85250BY

Cele 10 programe de uscare asigura necesarul pentru urmatoarele tipuri de tesaturi: bumbac, lana, lenjerie, prosoape, camasi, delicate, haine mixte sau sport. Pune la dispozitie destul de multe posibilitati de uscare, iar tehnologia AutoDry estimeaza nivelul umiditatii din rufe si optimizeaza in functie de acesta durata programului si temperatura folosita. Paletele softDesign asigura distributia uniforma a rufelor in tambur si asigura o uscare delicata ce protejeaza tesatura in timp. Displayul lcd este de dimensiuni generoase si este usor de citit. Avem la dispozitie timpul ramas pana la finalul programului precum si confirmarea celorlalte setari suplimentare (indicator pentru golirea rezervorului de condens, indicator curatare filtru).

Chiar daca programul respectiv a inceput si ai uitat o parte din haine le poti introduce in orice moment datorita functiei “Oprire si adaugare“. Uscatorul de rufe cu condensare Bosch WTM85250BY dispune de sistem de siguranta impotriva copiilor (blocheaza tastele pentru a nu modifica setarile deja stabilite) si semnalizeaza acustic la terminarea programului. Se poate programa porneasca cu temporizare de cateva ore.

Aparatul se prezinta bine si din punct de vedere estetic si seamana cu o masina de spalat rufe. Dispune de o carcasa metalica de culoare alba, usa cu deschidere larga si destul de generoasa ca dimensiuni. Se poate incorpora si sub blatul de bucatarie daca aveti deja masina de spalat instala in aceasta locatie. Baia trebuie sa fie destul de spatioasa pentru a permite si instalarea electrocasnicului de uscare ce se remarca prin urmatoarele dimensiuni: adancime: 60 cm, latime 60 cm, inaltime 84 cm.

Bosch WTM85250BY este aparatul potrivit pentru cei ce doresc uscarea rapida a rufelor fara a deteriora tesatura. Dispune de tehnologii avansate, are un consum energetic scazut si o grila bogata de programe pentru a acoperi o gama larga de necesitati de uscare. Avantajul este asigurat si de condensatorul cu autocuratare pentru ca ne scapa de curatarea manuala asigurand o functionare a aparatului in parametrii initiali fara a modifica consumul energetic.