Candy CBWM 712 D-S e un model recomandat celor ce doresc amplasarea masinii de spalat in bucatarie. In aceasta zona majoritatea electrocasnicelor sunt incorporate pentru a ocupa cat mai putin spatiu si a pastra liniile designului. Specificatiile care o recomanda sunt date de capacitatea de incarcare de 7 kg, 1200 rpm viteza maxima de centrifugare si clasa A+++ de consum energetic.

Pret Candy CBWM 712 D-S

Masina de spalat rufe automata Candy beneficiaza de un pret bun avand in vedere ceea ce pune la dispozitie si trebuie sa aveti in vedere ca in acest fel faceti economie si de spatiu in baie. Candy este un brand bun in domeniul electrocasnicelor chiar daca numele suna putin ciudat si necunoscut. Acest grup a reusit sa aduca satisfactie clientilor si sa protejeze mediul inconjurator prin natura materialelor componente. Multe aparate din aceasta categorie permit controlul de la distanta prin intermediul tehnologiei wi-fi.

Programele de spalare sunt numeroase si permit posibilitati de spalare pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: lenjerii, matase, mixt, bumbac, sintetice, articole sportive. Programul rapid dureaza 44  minute si e recomandat pentru cantitatile reduse de haine. Panoul de control e unul clasic si nu a suferit modificati majore comparativ cu cele de la modelele vechi. Exista o consola rotunda pentru selectia programelor si display lcd pentru afisarea informatiilor despre ciclul de spalare. La capitolul functii si siguranta gasim posibilitatea de programare intarziata, selector de temperatura, sistem de sigilare pentru scurgere pentru a nu pierde in mod inutil detergentul, blocarea usii pe timpul spalarii si a panoului de control pentru protectia impotriva celor mici. Candy CBWM 712 D-S se prezinta bine din punct de vedere estetic, dar acest aspect nu conteaza prea mult pentru ca e vorba de un model incorporabil. Hubloul se deschide pe partea stanga, iar cuva interioara este alcatuita din inox. Consumul anual de energie este de circa 175 kW/h, iar cel in program standard are valoarea de 0.87 kW/h. Consumul de apa are o valoare destul de buna, iar 9600 litri anual mi se pare o valoare buna avand in vedere capacitatea de incarcare de 7 kg. Pentru instalare trebuie avute in vedere urmatoarele dimensiuni: latime 60 cm, adancime 54 cm, inaltime 80 cm.