Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Candy CS4 1272D3/1 – model slim cu capacitate incarcare 7 kg

Pentru cei ce doresc o capacitate mare de incarcare, dar nu dispun de spatiu suficient pentru a instala o masina de spalat rufe de dimensiuni normale le recomand modelul slim Candy CS4 1272D3/1. Este combinatia perfecta dintre un dispozitiv redus ca dimensiuni (85 x 60 x 43.2 cm ) si unul ce poate spala o incarcatura de pana la 7 kg, totul la un pret accesibil. Viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm va avea ca rezultat scoaterea hainelor aproape uscate, iar clasa de eficienta energetica  A+++ ii va asigura un consum redus de curent.

Mi se pare un produs accesibil din punct de vedere al pretului avand in vedere caracteristicile de mai sus. Garantia de 24 luni poate fi extinsa contra cost, iar transportul este gratuit alaturi de ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Candy CS4 1272D3/1 e aparatul potrivit pentru o baie de dimensiuni reduse. La exterior intalnim un aparat finisat pe alb cu display lcd amplasat in centru si consola pentru selectia programelor in partea dreapta. Daca ati mai avut un astfel de aparat de la acest brand va dati seama ca designul nu s-a schimbat prea mult. Programele de spalare sunt 16 la numar si reusesc sa acopere majoritatea cerintelor indiferent de tipul de tesatura ce urmeaza a fi spalat.

Sistemul pentru detectarea greutatii va adapta consumul de resurse in functie de incarcatura introdusa in cuva si se va reflecta asupra consumului energetic si timpului de spalare. Functia de programare intarziata va pune in functiune masina de spalat la ora stabilita. tamburul este alcatuit din otel inoxidabil si se va dovedi rezistent in timp. E aparatul potrivit pentru a fi amplasat intr-o garsoniera sau pentru familiile formate din 3-4 membri.

Leave a Reply