Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Candy CS4 1272D3/2-S – masina spalat rufe cu conectivitate NFC

Candy CS4 1272D3/2-S este un model economic din gama 2017 care iese in evidenta prin capacitatea de incarcare de 7 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare si o grila de programe ce acopera multe necesitati de spalare. Din punct de vedere energetic este incadrat in clasa A+++. Masoara in adancime 43 cm, iar aceasta caracteristica o incadreaza in clasa masinilor de spalat slim. Se poate amplasa in baile de dimensiuni reduse, dar avand in vedere capacitatea de incarcare consider ca este un aparat cu un bun raport calitate/pret.

Panoul de control ofera simplitate in utilizare si nu se deosebeste cu multe aspecte comparativ cu modelele precedente: displayul lcd ocupa o pozitie centrala, in timp ce consola pentru selectia programelor este amplasata in partea dreapta. Aici se gasesc inscriptionate instructiuni ce ajuta la alegerea programului de spalare. Exista cate un program pentru fiecare tip de tesatura: bumbac, lana, haine sintetice, program rapid, prespalare, clatire intensiva, haine delicate, etc.Usa de acces este amplasata ceva mai sus comparativ cu modelele clasice si acest aspect usureaza incarcarea si descarcarea rufelor. Din punct de vedere estetic aparatul se prezinta bine si pune la dispozitie o carcasa metalica  de culoare alba si usa putin incorporata, dar cu un maner ce ii ofera o manevrare usoara. Motorul controlat digital este responabil pentru nivelul de zgomot redus din timpul spalarii si stoarcerii rufelor. Este un model economic pentru ca nu foloseste clasicele perii ce se foloseau la vechile modele.

Candy CS4 1272D3/2-S este o masina de spalat rufe slim care merita putina atentie pentru ca ofera o capacitate destul de mare de incarcare. E recomandata din aceasta cauza chiar si familiilor numeroase, dar si celor ce dispun de spatiu limitat in baie ori bucatarie.

Leave a Reply