Candy GVH D813A2-S este un uscator pentru rufe cu pompa de caldura, 8 kg capacitate de incarcare, clasa de consum A++ si un finisaj complet alb ce il face usor de integrat in orice locuinta. Aceste aparate sunt recomadate in situatia cand se doreste uscarea rapida a rufelor sau apartamentul/garsoniera nu are in dotare un balcon in aer liber pentru uscarea naturala a rufelor si articolelor vestimentare.

Pret si review Candy GVH D813A2-S

Uscatorul Candy a aparut in oferta magazinelor online si se bucura de un pret corect comparativ cu tehnologiile si programele de uscare puse la dispozitie. Partea frontala a aparatului pune la dispozitie o usa de acces destul de generoasa si o deschidere larga pe partea dreapta pentru a facilita incarcarea si descarcarea rapida a articolelor ce urmeaza a fi uscate. Consola rotunda este amplasata in partea dreapta si de aici se poate alege unul dintre cele 19 programe incluse in grila. Acestea se diferentiaza prin temperatura de uscare, timp si miscarile cuvei. Displayul lcd ofera informatii despre ciclul de uscare ales si are butoane suplimentare pentru a ajusta temperatura de uscare sau pentru a programa pornirea intarziata a aparatului. Programul antisifonare se poate folosi pentru hainele ce urmeaza a fi calcate si asigura o prelucrare usoara fara a scoate in evidenta cutele. Programul pentru haine delicate asigura miscari line ale tamburului pentru a nu deteriora tesaturile in urma procesului. Nivelul de zgomot al aparatului in timpul functionarii este de circa 67 db. La terminarea programului va emite un sunet caracteristic pentru avertizare.

Candy GVH D813A2-S e incadrat din punct de vedere energetic in clasa A++, ceea ce se traduce printr-un consum estimat de circa 236 kwh anual. Uscarea rufelor se face prin intermediul unei pompe de caldura, iar programe variata asigura ingrijiri speciale in functie de tipul de tasatura. Capacitatea de incarcare de 8 kg este una optima avand in vedere ca majoritatea masinilor de spalat rufe beneficiaza de acesta capacitate de incarcare pentru spalare. Filtrul pentru scame ofera protectia pieselor interne ale aparatului si previne contactul acestora cu scamele provenite de la haine. Uscatorul cu pompa de caldura este recomandat familiilor numeroase care doresc uscarea rapida si corecta a hainelor ce urmeaza a fi purtate.

Uscatorul cu pompa de caldura Candy GVH D813A2-S se prezinta bine la exterior si din aceasta cauza am afirmat mai sus ca e usor de integrat in baie, bucatarie sau chiar pe hol. Beneficiaza de un finisaj complet alb si o carcasa metalica cu usa larga pentru incarcare si descarcare. Merita putina atentie prin prisma pretului corect de achizitie, perioadei de garantie extinse si capacitatii de incarcare.