Combina frigorifica Bosch KGE39BL41 e una mai aparte pentru ca iese in evidenta prin designul modern si finisajul argintiu. La capitolul specificatii gasim puncte destul de interesante si aici amintesc de volumul total de 339 litri, compartimentare inteligenta, sistem de racire avansat si o clasa economica de consum energetic.

Review Combina frigorifica Bosch KGE39BL41

Este o optiune buna pentru cei ce doresc sa inlocuiasca vechiul modern si cauta ceva spatios si care sa se integreze usor in orice bucatarie. Constructia e una clasica si pozitioneaza congelatorul in partea inferioara. Cei 90 litri sunt impartiti cu ajutorul celor trei compartimente transparente, iar unul dintre acestea este de dimensiuni mari potrivit pentru articolele si alimentele mai voluminoase. Capacitatea de congelare e de circa 14 kg/24 ore. VarioZone da posibilitatea de a indeparta sertarele din sticla si compartimentele pentru a folosi la maxim spatiul disponibil.

Frigiderul e partea cea mai importanta dintr-o combina frigorifica. Avantajul sistemelor de racire individuale este un avantaj pentru reglarea separata a temperaturii dar si pentru simplul fapt ca mirosurile din cele doua zone nu se vor amesteca. Cele 5 rafturi din sticla securizata asigura compartimentarea acestei zone. Marginile sunt inalte pentru a nu permitea scurgerea accidentala a lichidelor, iar greutatea maxima ce poate fi sustinuta e de circa 25 kg. Se pot detasa usor asa cum am amintit si mai sus pentru a face mai mult spatiu sau pentru a le curata. Compartimentul special pentru fructe si legume este sustinut de CrisperBox – dotare avansata ce permite reglarea nivelului de umiditate. Usa are incorporate patru suporturi pentru sticle sau alte recipiente.

Sistemul de racire incorporat e de tipul LowFrost – e ceva mai avansat ca NoFrost – si are la baza racirea fara depuneri de gheata. Exista si un ventilator folosit pentru circulatia aerului la interior, iar filtrul de carbune absoarbe mirosurile neplacute ce pot aparea odata cu trecerea timpului. Bosch KGE39BL41 dispune de prezenta unui sistem antibacterian – garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor. Sistemul de iluminarea ofera o vizibilitate buna in interiorul aparatului atunci cand usa este deschisa. Are la baza leduri de culoare alba si este eficient si economic. Reglarea temperaturii se face in mod electronic, iar in situatia in care aceasta creste din diferite motive va intra in functiune un sistem de avertizare acustic. Acelasi lucru se intampla si atunci cand usa este uitata deschisa sau nu este inchisa corect. Ca si functii suplimentare de racire avem urmatoarele: racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta. Apa rezultata din condensul interior este eliminata la exterior prin conducte de diametru mic pentru a nu permite depunerea pe alimente sau pe piesele interioare are frigiderului. Designul exterior este reusit si incadreaza acest aparat in clasa celor premium. Deschiderea usilor se realizeaza in mod clasic pe partea dreapta, dar sunt si piese reversibile pentru a se adapta nevoilor din fiecare locuinta. Ca si accesorii aparatul frigorific dispune de tava pentru gheata, suport pentru oua si acumulator pentru racire.

Combina frigorifica Bosch KGE39BL41 are in componenta un singur compresor capabil sa ofere suport pentru cele doua sisteme de racire. Autonomia fara energie electrica este de circa 35 ore, adica timp destul pentru a pastra alimentele fara sa se altereze. Observati izolarea buna a aparatului ce permite mentinerea temperaturii in cote constante Nivelul de zgomot de 38 db o incadreaza in clasa celor silentioase si nu deranjeaza nici macar pe timp de noapte. Pentru instalare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: inaltime 201 cm, latime 60 cm, adancime 65 cm.