Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Combina frigorifica Sharp SJ-B2297E0WEU – pret si specificatii tehnice

Pentru cei ce doresc un aparat modern in bucatarie consider ca Sharp SJ-B2297E0WEU este solutia potrivita avand in vedere si pretul bun de achizitie. Este vorba de o combina frigorifica moderna, placuta din punct de vedere estetic si cu un volum total pentru depozitare de 297 litri. Sistemul de racire tip NoFrost nu mai este o surpriza pentru nimeni si il intalnim si in cadrul acestui aparat. Scapam in acest fel de dezghetarea periodica si gheata care se poate acumula cu timpul in cele doua zone.

Review Sharp SJ-B2297E0WEU

Frigiderul are o pozitie clasica si volum total de 225 litri. Spatiul de la interior este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Mai jos gasim suportul pentru sticle si compartimente speciale transparente dedicate pastrarii in conditii bune a legumelor sau branzeturilor. Sistemul de ventilatie asigura indepartarea mirosurilor neplacute si livrarea aerului curat prin orificiile specifice. Pe usa mai gasim patru suporturi ajustabile in functie de necesitati.

Congelatorul ocupa ofera spre pastrarea circa 72 litri impartiti cu ajutorul celor trei compartimente transparente. Capacitatea de congelare de aici este de 10 kg/24 ore.

Sharp SJ-B2297E0WEU  uimeste la capitolul design fiind finisat pe alb si avand manere verticale bine iesite in evidenta. Deschiderea usilor se realizeaza pe partea dreapta, aparatul remarcandu-se prin urmatoarele dimensiuni: 186.8 x 59.5 x 63.2 cm.

Combina frigorifica ofera suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor proaspete, dar si pentru cele ce dorim sa le pastram o perioada mai indelungata. Panoul de control este amplsat pe usa mare si nu trebuie sa dechidem frigiderul pentru a avea acces. De aici putem alege diferentiat temperatura pentru cele doua zone, activa functia de congelare rapida, racire rapida sau cea de functionare pe timp de vacanta.

Leave a Reply