Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Daewoo DWD-HC9241B – masină de spălăt rufe cu tehnologie Air Bubble 4D

Nu cred ca mai spala nimeni in ziua de azi rufele la mana, iar daca iti doresti un aparat cu capacitate mare de incarcare cred ca  masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B este solutia potrivita avand in vedere pretul la care este disponibila. Review-ul urmator contine puncte importante care te vor ajuta sa iti faci o idee despre aceast dispozitiv economic si incapator.

Am mai afirmat in unele articole trecuta faptul ca pretul este un factor decisiv atunci cand alegem electrocasnice pentru casa. Cea mai buna oferta pentru acest produs o poti gasi aici, transportul fiind gratuit alaturi de perioada de garantie de 24 luni. Poti deschide coletul la livrare pentru a te convinge ca este aparatul dorit si poti opta pentru ridicarea optionala a produsului vechi.

Tehnologia de spalat cu bule de aer a fost preluata de la brandurile de top si introdusa de cei de la  Daewoo cu rolul de a proteja tesatura si de a incepe dizolvarea detergentului de la prima rotatie a cuvei chiar daca apa este rece. Incarcarea este de tipul frontala si se poate face cu 9 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1200 rpm. Incadrarea in clasa A+++ ii va asigura un consum redus de energie electrica, iar programul special Drum Clean ofera curatarea automata a tamburului.Daewoo DWD-HC9241B dispune de un design modern si se poate amplasa usor gratie urmatoarelor dimensiuni: 85 x 59.5 x 56.4 cm. Pare putin dferita de modelele clasice finisate in totalitate pe alb datorita panoului de control ce are un fundal negru. Aici gasim selectorul de programe si displayul lcd ce ofera informatii in legatura cu ciclul de spalare. Butoanele suplimentare sunt folosite pentru functiile suplimentare cum ar fi programarea intarziata, selectarea temperaturii sau viteza pentru stoarcerea rufelor. Programele de spalare acopera o gama variata de necesitati in orice casa: program manual, spalare rapida, bumbac, lana, sintetice, program economic, program special pentru cei mici (temperatura de 60 grade, 3 clatiri si viteza de centrifugare de 400 rpm).

Hubloul masoara in diametru 51 cm, este de culoare neagra si ofera o deschidere larga pentru a introduce si scoate usor articolele voluminoase. E o masina de spalat rufe potrivita pentru cei ce spala cantitati mari de haine, este economica, silentioasa si iese in evidenta datorita culorii panoului de control.

Comments

[…] de curatare automata si nu mai e nevoie detasarea si spalarea periodica asa cum se intampla la masinile de spalat rufe clasice. Masina de spalat rufe Siemens arata bine din punct de vedere al designului exterior si observam […]

laura says:

Buna ziua,
masina de spalat incalzeste apa, sau trebuie conectata la reteaua de apa calda?

Multumesc,
laura

Alin says:

Buna ziua,

Daewoo DWD-HC9241B este o masina de spalat rufe automata ce se conecteza la reteaua de apa rece.

Leave a Reply