Dezumidifcatorul Woods MRD10 e unul cu un bun raport dotari/pret, iar specificatiile tehnice il recomanda pentru diverse aplicatii casnice cum ar fi amplasarea in locuinte, bai, birouri sau chiar demisoluri. Functioneaza pe principiul condensarii apei pe o suprafata rece si are higrostat cu trei trepte util pentru a seta nivelul de umiditate din camera. In situatia cand s-a ajuns la nivelul stabilit aparatul se va deconecta in mod automat de la retea.

Nivelul de zgomot la functionare este de doar 46 db, asa ca poate fi folosit pe timp de noapte fara a ridica prea multe probleme. Recipientul de apa are capacitatea de 2,7 litri, iar dispozitivele interne opresc aparatul cand acesta este aproape plin. Exista si posibilitatea de drenaj continuu prin conectarea unui furtun special ce va fi directionat catre exteriorul cladirii. Cantareste circa 10 kg si e caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 305 x 483 x 190. E un aparat usor de mutat dintr-o camera in alta, iar carcasa este asigurata de un plastic de calitatea. Finisajul exterior ajuta la integrarea rapida in decorului oricarei camere. Consumul de la retea este de circa 270 w, dar asta depinde si de modul de folosire.

Woods MRD10 beneficiaza de functie dezghetare automata ce intra in functiune in cazul in care aparatul nu este folosit in intervalul de temperatura precizat in manualul de utilizare. In acest fel se protejeaza compresorul de eventualele defectiuni. Filtrul lavabil retine impuritatile din aerul ce va fi livrat inapoi in camera si e indicat sa il curatati la un interval de timp stabilit. E aparatul potrivit pentru cei ce doresc un dispozitiv ieftin ce poate mentine nivelul de umiditate din locuinta in cote optime pentru sanatatea celor din jur.