ARGO DRY 11 (11 l/24h ) e disponibil la un pret bun in aceasta perioada, iar principalele aspecte care il recomanda sunt date de producatorul bun, capacitatea maxima de dezumidificare de 11 litri/zi si faptul ca il puteti folosi pentru camere ceva mai reduse ca suprafata. Am scris in trecut si un mic review pentru modelul ARGO Dry Digit 17. Aceste aparate sunt recomandate a functiona in orice locuinta pentru a tine sub control nivelul de umiditate (e recomandat ca acest nivel sa fie tinut sub valoarea de 50%).

Caracteristici principale si pret ARGO DRY 11 – 11 l/24h:

E un aparat disponibil la un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Capacitatea de prelucrare este una buna, designul exterior este unul reusit, iar dimensiunile il fac usor de mutat dintr-o camera in alta. Functiile principale sunt urmatoarele:

– auto-restart – revine la setarile initiale in cazul unei pene de curent ;

– posibilitate drenaj continuu – puteti renunta la recipientul pentru colectarea apei si alege eliminarea acesteia in exteriorul locuintei printr-un furtun special ;

– dezghetare automata – permite protejarea compresorului atunci cand vaporizatorul este inghetat. Se elimina aceasta gheata si apoi este pus in functiune compresorul de racire ;

– higrostat incorporat – trebuie sa urmariti prezenta acestei componente daca doriti o functionare automatizata a aparatului: setati nivelul de umiditate si higrostatul va comanda perioada de functionare pentru a se atinge nivelul stabilit.

ARGO DRY 11 are un panou de control usor de folosit si de aici avem acces la reglarea nivelului de umiditate. Ledurile speciale avertizeaza cand rezervorul de apa este plin sau cand aparatul lucreaza pe functia de dezghetare. Nivelul de zgomot emis la functionare e de doar 43 db, asa ca nu se va simti prea tare pe timpul functionarii. Filtrul antibacterian este singura componenta ce trebuie curata la intervale de timp pentru a oferi un aer curat in camera. Nu e nevoie de alte solutii, pastile sau alte operatii de intretinere.