Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Dezumidificator Beper 70.420, reduce umiditatea si elimina mucegaiul

Beper 70.420 e un dezumidificator ce functioneaza pe principiul Peltier si e recomandat pentru utilizarea interioara in scopul de a reduce umiditatea si de a elimina aparitia mucegaiului. Capacitatea de prelucrare e de 600 ml/zi, iar debitul este reglat in mod automat de catre calculatorul interior. Apa rezultata in urma procesului este depusa intr-un recipient ce are volumul total de 2 litri. Senzorul special avertizeaza cand acest recipient este plin si opreste alimentarea aparatului pentru evitarea eventualelor neplaceri. E necesara golirea lui si amplasarea in locasul special si nu am observat in specificatii ca ar avea posibilitatea de drenaj continuu – conectarea unui furtun pentru evacuarea apei in exterior si functionare fara limita.

Detalii se pot gasi si aici

Dezumidificatorul Beper e un aparat portabil ( 255 x 215 x 437 mm) si usor de mutat dintr-o camera in alta gratie greutatii reduse (3 kg). Carcasa are la baza plastic de calitate de culoare alba cu sita in partea frontala si laterale pentru absorbtia si evacuarea aerului. Dezgetarea este un proces automat si intra in functiune atunci cand aparatul a fost folosit in afara domeniului de utilizare. Gheata este eliminata de pe vaporizator ca element de protectie, iar in cel mai scurt timp aparatul va incepe sa functioneze.

Daca se constata condens pe geamuri sau o senzatie de rece in camera chiar daca termometrul arata o temperatura ridicata sunt de parere ca se impune prezenta unui dezumidificator, iar Beper 70.420 poate fi o solutie rentabila din punct de vedere al pretului de achizitie. Are piese componente de calitate si poate asigura controlul umiditatii in casa sau apartament oferind in acelasi timp un aer curat si usor de respirat.

Leave a Reply