Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Dezumidificator Trotec TTK 68 E – model cu display digital si functie pentru uscarea hainelor

Dezumidificatorul Trotec TTK 68 E e potrivit pentru incaperile cu o suprafata de pana la 45 mp si e caracterizat drept un aparat cu specificatii bune, nivel de zgomot redus si usurinta in utilizare gratie higrostatului incorporat.

Capacitatea de dezumidificare e de circa 20 litri/zi, in timp ce debitul de aer e de 130 mc/ora. Higrostatul este o piesa importanta si prezinta avantaj pentru ca opreste apratul atunci cand s-a atins nivelul de umiditate setat in cadrul panoului de control. Dezghetarea se realizeaza in mod automat in cazul in care dezumidificatorul a fost folosit in alte intervale de temperatura decat cele precizate in manualul de utilizare.

Panoul de control ofera acces la principalele functii, la selectia treptei potrivite de ventilare si la afisarea luminilor de semnalizare in cazul in care rezervorul este aproape plin. In acest moment aparatul se deconecteaza de la retea pentru a evita eventualele neplaceri. Filtrul de aer este o dotare tot mai prezenta in cazul dezumidificatoarelor casnice si are rolul de a retine impuritatile din aerul ce va fi livrat inapoi in camera. Functia pentru uscarea hainelor e utila in cazul in care apartamentul nu este dotat cu balcon sau vreti sa uscati hainele in baie. Puterea de ventilare se poate regla pe parcursul celor trei trepte. Trimerul permite functionarea pentru o perioada limitata si se poate ajusta in intervalul 1-24 ore. Directia pentru suflarea aerului este reglabila pentru a nu deranja pe cei din jur. In spatele aparatului se gaseste si un racord special ce permite conectarea unui furtun pentru evacurea continua a condensului rezultat in urma procesului de dezumidificare.Consumul de la retea este de circa 345 w. Nivelul de zgomot emis de doar 43 db il incadreaza in clasa celor silentioase si nu va deranja prea mult pe cei din jur nici macar pe timp de noapte. E un aparat compact care se prezinta bine din punct de vedere estetic, cantareste circa 15 kg si e usor de manevrat datorita manerului amplasat in mod discret si rotilor de transport alcatuite din materiale ce nu afecteaza suprafata de contact.

Leave a Reply