Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux EDH3488GOW, uscator cu pompa de caldura si sistem OptiSense

Electrolux EDH3488GOW este un uscator de rufe cu pompa de caldura ce beneficiaza de o capacitate de incarcare de 8 kg. Din punct de vedere al consumului energetic este incadrat in clasa A++ si se recomanda persoanelor ce doresc uscarea si tratarea corecta a tesaturilor, dar si celor ce nu dispun de un spatiu special amenajat pentru uscarea naturala a rufelor. Lana sau matasea sunt tesaturi ce se spala manual si vor fi tratate delicat in cadrul procesului de uscare gratie programelor speciale ce ajusteaza viteza de rotatie a tamburului, directia si temperatura. Panoul de control vine pe un fundal negru si scoate in evidenta ceea ce conteaza, adica consola rotunda pentru selectia programelor, tastele sensibile la atingere si displayul lcd ce ofera informatii despre ciclul curent de uscare (timp ramas sau temperatura).

PretElectrolux EDH3488GOW

Uscatorul Electrolux a aparut in oferta magazinelor de profil si dispune de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Are o capacitate de incarcare destul de mare si permite uscarea totala a incarcaturii deja scoasa din masina de spalat rufe. Tehnologia OptiSense ajusteaza timpul de uscare in functie de incarcatura si monitorizeaza gradul de umiditate pentru a se evita uscarea in exces. Acest lucru este destul de important daca ne gandim si la partea de consum energetic. Pompa de caldura incorporata incadreaza acest aparat in clasa A2+ si putem observa ca acesta tehnologie e mult mai economica comparativ cu uscarea traditionala. Uscarea la temperaturi joase asigura si mentinerea aspectului placut al hainelor.

Review Electrolux EDH3488GOW

Cele 14 programe incluse in grila uscatorului Electrolux EDH3488GOW asigura tratament pentru majoritatea tipurilor de tasaturi, iar diferentierea se face in functie de timpul de uscare, temperatura sau miscarile tamburului. Motorul inverter se bucura de o garantie extinsa, nu emite nivel de zgomot mare in timpul functionarii si asigura un consum energetic scazut. Din punct de vedere estetic se prezinta bine si iese in evidenta printr-o carcasa metalica de culoare alba, usa de acces cu deschidere larga pe stanga si panou de control usor de folosit. Designul este unul inovator si modern si il va face usor de integrat in orice locuinta. E nevoie de un spatiu definit de urmatoarele dimensiuni: latime 60 cm, adancime 60 cm, inaltime 85 cm.

Filtrul este amplasat intr-o pozitie ce ofera o curatare rapida si isi face aparitia la deschiderea hubloului. Acesta capteaza cele mai fine particule iar pentru o curatare completa il puteti detasa complet. Programul special “Usor de calcat” ofera un tratament aparte ce are la baza aburul cald ce netezeste cutele oferind o calcare fara efort a rufelor. Electrolux EDH3488GOW este un uscator eficient recomandat celor ce doresc tehnologie de ultima ora in locuinta. Este o optiune buna pentru o uscare rapida si corecta a rufelor cu un cost minim.

Leave a Reply