Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux EPS09V38HW – aparat de aer conditionat cu compresor rotativ de tip inverter

Electrolux EPS09V38HW este un aparat de aer condiționat cu puterea de răcire de 9.000 BTU încadrat în clasa de eficiență energetică A++ atunci când îl veți folosi pentru racire si clasa A+ in modul de incalzire. Unitatea interioară arată bine din punct de vedere estetic, iar zgomotul emis în timpul funcționării este de 21 db.  Are un finisaj alb ușor de integrat pe orice perete lungimea acesteia fiind de 299 mm, lățimea de 803 mm, iar înălțimea de 211 mm. In partea superioară găsim un ornament din inox ce are aplicată sigla producătorului. Perioada de garanție standard este de 24 de luni, livrarea fiind gratuită.Trebuie să ai în vedere faptul că acest aparat de răcire nu vine cu kit de instalare inclus, iar pentru instalarea acvestuia ai nevoie de acest kit precum si de o programare la o firma specializata de montaj.

Filtrarea este un capitol important la orice aparat de aer condiționat.Sistemul integrat în acest aparat  folosește filtre multiple pentru a proteja de bacteriile periculoase, alergeni și viruși și particurile de mucegai. In același timp aceste filtre absorb mirosurile neplăcute și fumul provenit de la țigări. Telecomanda inclusa in pachet are butoanele poziționate pentru utilizare facilă, iar în acest device este integrat și senzorul de temperatură care lucrează împreună cu tehnologia Follow me pentru a spune aparatului să urmeze temperatura din camera în care este amplasată telecomanda. Capacitatea de răcire se recomandă pentru camerele de suprafață medie, iar pentru cei ce doresc răcirea întregului apartament sau camere de suprafață mai mare se pot îndrepta către modelele ce au până la 12.000 BTU putere de răcire. Avantajul oferit de acest aparat este faptul că se poate folosi și pe timp de iarna pentru a încălzi ușor locuința. Compresorul de tip Inverter este responsabil pentru acest aspect, iar un alt avantaj este asigurat și de consumul redus de energie electrică. Unitatea exterioară nu ne interesează așa de mult, dar trebuie să știți că nivelul de zgomot emis de aceasta aceasta este de circa 60 decibeli. Electrolux EPS09V38HW beneficiază de autodiagnoză, functie de ventilare, uscare si dezumidificare, funcție de răcire rapidă și plasmă cu ionizare negativa. Puterea ventilatorului se poate regla pe 4 trepte, iar așa cum am afirmat și mai sus este încadrat într-o clasa silențioasă datorită nivelului de zgomot de doar 21 db.

Dispune de un raport de dotări-preț bun și reprezintă o alegere inteligentă pentru cei ce doresc un ajutor pe timp de vară în ceea ce privește menținerea temperaturii constante în interiorul locuinței. Se poate folosi atât pentru apartamente cât și pentru case, dar trebuie să aveți în vedere puterea de răcire raportată la suprafața camerei de locuit. Instalarea se realizează destul de simplu de către o firmă specializată și în acest fel vă veți păstra și perioada de garanție inițială. Avantajul aparatelor moderne este dat de consumul redus de energie electrică și posibilitatea de a-l folosi drept aparat de încălzire pe timp de toamna sau iarna. Reglarea puterii de ventilare in patru trepte,  funcția de răcire rapidă sau programarea întârziată în ceea ce privește pornirea sau oprirea aparatului sunt alte funcții importante pe care le găsim incluse la modelul de față și care reprezintă un avantaj pentru a menține o temperatură constantă în interior.

Leave a Reply