Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux EW6F428WU – model cu incarcare de 8 kg si Fuzzy Logic

Electrolux EW6F428WU este o masina de spalat rufe din seria PerfectCare600 care beneficiaza de specificatii bune in ceea ce priveste capacitatea de incarcare si viteza de stoarcere. Consumul energetic redus gratie incadrarii in clasa A+++ este un alt aspect de avut in vedere in cazul achizitiei acestor tipuri de electrocasnice.

Pret Electrolux EW6F428WU

Pretul este unul corect comparativ cu tehnologiile incorporate de spalare. E vorba de o capacitate de incarcare de 8 kg, 1400 rpm viteza de centrifugare si 14 programe incluse in grila de spalare.

Seria PerfectCare600 pune accent pe tehnologii avansate ce previn spalarea indelungata a tesaturilor pentru a nu le deteriora. De asemenea, optiunea SoftPlus este responsabila pentru inmuierea completa a hainelor si distribuirea lor in mod uniform pentru o functionare corespunzatoare. Bacteriile prezente in tesaturi sunt eliminate cu ajutorul unui program special ce are la baza vapori de apa pentru o curatare profunda.

Pareri despre Electrolux EW6F428WU

Exteriorul este rezervat unei carcase metalice ce se bucura de un finisaj complet alb. Singura componenta ce iese putin in contrast este displayul lcd ce are un fundal negru si va fi luminat de leduri de culoare alba pentru a oferi informatii despre ciclul de spalare: timp ramas, viteza de centrifugare, temperatura apa, etc. Consola rotunda ofera cea mai lejera selectie atunci cand vine vorba de un program de spalare: bumbac, lana, spalare manuala, program economic, rapid, haine mixte, articole sportive sau jeansi, sintetice. Partea buna e ca avem de unde alege si este esential sa alegi un program special in functie de tipul de tesatura.

Noua masina de spalat rufe automata Electrolux EW6F428WU se bucura de un consum anual de apa de circa 1000 litri de apa in conditii normale de utilizare. Este o valoare buna, iar economiile importante apar atunci cand se spala cantitati mai mici de 8 kg deoarece aparatul isi va regla in mod automat consumul de apa si energie electrica. Nivelul de zgomot in timpul spalarii e de circa 58 db (o valoare putin sesizabila), iar in timpul centrifugarii urca pana la 79 db (depinde in mare masura de treapta folosita in timpul stoarcerii).

Sistemul special sigileaza scurgerea pentru a nu se pierde in mod inutil detergent, iar in acest fel se asigura economii anuale importante. Pe partea consumului energetic gasim o valoare medie anuala de 156 kWh.

Leave a Reply