Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux EWS31274SA – masina de spalat rufe slim cu incarcare 7 kg

Atunci cand spatiul interior nu permite instalarea unei masini de spalat rufe de dimensiuni normale trebuie sa ne indreptam catre modelele slim. Din aceasta categorie face parte si Electrolux EWS31274SA – electrocasnic nou pe piata care se remarca prin capacitatea de incarcare de 7 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare si clasa de eficienta energetica A+++.Grila de programe este un factor decisiv in alegerea optima a acestui aparat pentru ca trebuie sa avem la dispozitie cicluri speciale pentru orice tip de tesatura. Cele 13 programe reusesc sa satisfaca nevoile pentru orice familie atunci cand vine vorba de tipuri de tesaturi diferite: bumbac, lana, haine sintetice, haine colorate, spalare manuala, prespalare, clatire intensiva, program rapid, etc. Avantaje majore in acest sens sunt date de urmatoarele tehnologii:

  • Certificarea Woolmark Blue – atentie sporita la spalarea articolelor din lana datorita ciclurilor special concepute pentru a proteja acest tip de tesatura si a-i pastra proprietatile in timp;
  • Sistemul inteligent OptiSense – ofera capacitatea de a ajusta ciclul de spalare in functie de incarcatura. Si in acest fel se pastreaza tesaturile in conditii bune datorita faptului ca rufele vor fi spalate atat timp cat va fi nevoie pentru rezultate bune. Economiile la energie electrica si la apa apar in acest caz si se aplica atunci cand spalam cateva articole sau cand spalam chiar si o greutate sub cea maxima admisa.
  • TimeManager – ofera posibilitatea de a regla ciclul de spalare in functie de timpul de care dispunem.

Masina slim de spalat rufe Electrolux se remarca printr-un finisaj elegant dat de carcasa de culoare alba. Consumul anual de apa este de circa 10.000 litri, in timp ce nivelul de zgomot la spalare atinge valoarea de 58 db.

Asa cum am amintit si mai sus, Electrolux EWS31274SA  dispune de o amplasare rapida datorita dimensiunilor reduse: 85.0 cm inaltime x59.5 cm latime x 44.8 cm adancime. Displayul lcd din cadrul panoului de control pune la dispozitie informatii esentiale pentru ciclul de spalare: temperatura, timp ramas, viteza de centrifugare si da posibilitatea de a aplica si alte setari suplimentare prin intermediul butoanelor. Functia de programare intarziata este o dotare buna pentru cazurile cand se doreste pornirea aparatului la o ora stabilita.

Leave a Reply