Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux EXD20DN3W, dezumidificator cu higrostat si ionizator

Un dispozitiv pentru controlul umiditatii poate fi si acest model Electrolux EXD20DN3W. E vorba de un dezumidificator portabil capabil sa tina sub control nivelul de umiditate care variaza pe timp de vara foarte calduroasa sau iarna umeda. Are higrostat incorporat si aceasta componenta ii ofera o functionare automatizata ce va porni sau opri aparatul in functie de nivelul de umiditate setat in cadrul panoului de control.

Apartine unui brand cu experienta in domeniu, iar pretul este unul corect avand in vedere caracteristicile aparatului. Capacitatea pentru dezumidificare maxima este de 20 litri pe zi, iar puterea ventilatorului poate fi reglata pe parcursul celor doua trepte de putere. Din punct de vedere constructiv se prezinta bine, iar principalul avantaj in acest caz este oferit de portabilitate. Are o greutate redusa si maner in partea superioara pentru o manevrare lejera. Rotile de transport au la baza material moale pentru a proteja suprafata de contact. Ionizatorul incorporat este o dotare ce nu o gasim la dezumidificatoarele clasice. Electrolux EXD20DN3W capteaza praful si alergenii curatand in mod eficient aerul inainte de a filivrat inapoi in camera. Exista posibilitatea de a activa functia turbo pentru a elimina in mod rapid excesul de vapori de apa din aer. Dupa acest proces intra in functiune ventilatorul pentru a finaliza uscarea si a pastra sub control nivelul de condens si umezeaza. Dezumidificatorul Electrolux EXD20DN3W e util pentru orice locuinta, dar mai ales in situatia cand nu aveti in dotare un balcon pentru uscarea rufelor. Dusul din cadrul zilei sau aburul de la bucatarie afecteaza nivelul de umiditate din locuinta si din aceasta cauza e nevoie de astfel de aparate pentru climatizare. Apa rezultata in urma procesului de condensare este depozitata intr-un recipient cu capacitatea de 3 litri. Puteti sa il goliti in mod constant sau atunci cand sunteti avertizati de senzorul specific care opreste in mod automat aparatul. Programatorul de 24 ore permite alegerea unui interval de functionare. Dupa scurgerea timpului aparatul se va opri indiferent de nivelul de umiditate din camera. panoul de control e amplasat in partea superioara si ofera acces rapid la vizualizarea nivelului de umiditate din camera si ajustarea setarilor in ceea ce priveste puterea ventilatorului, reglarea nivelului de umiditate, timer, functionare pe mod economic.

Din punct de vedere estetic se prezinta bine, iar finisajul alb il va face usor de integrat in decorul oricarei camere sau chiar in birouri. Nivelul de zgomot emis in timpul functionarii este unul mediu, dar il puteti seta sa mearga cand nu sunteti in camera daca deranjeaza prea mult. E o alternativa buna pentru cei ce doresc sa evite aparitia mucegaiului sau a umezelii si sa tina sub control nivelul de umiditate din incaperi.

Leave a Reply