Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux EXI09HJIW – ac split cu tehnologie Inverter

Electrolux EXI09HJIW este un aparat de aer conditionat complet programabil, cu 5 moduri de functionare si cu consum energetic scazut gratie invertorului din gama Optibreeze. Ofera o capacitate de racire de 9000 btu, sisteme avansate de filtrare si asigura climatizarea locuintei cu un buget redus.

Review Electrolux EXI09HJIW

Unitatea interioara se integreaza destul de usor in orice camera datorita designului modern si finisajului alb. Displayul lcd afiseaza temperatura curenta si functia selectata de functionare si are o pozitie centrala. Insertia metalica din partea superioara ofera un aer modern aparatului.Aparatul de aer conditionat pune la dispozitie urmatoarele functii de climatizare: dezumidificare, ventilatie, racire si incalzire. Sistemul avansat de filtrare (filtru praf + biohepa + carbon) asigura un aer curat in locuinta, fara grija bacteriilor si mirosurilor neplacute. Pe langa consumul energetic scazut, tehnologia inverter asigura si un nivel de zgomot redus in timpul functionarii aparatului. Functiile speciale sunt urmatoarele: racire rapida, timer, autorestart, curatare automata, autodiagnosticare.

Telecomanda ofera acces catre toate functiile aparatului si are un display lcd ce afiseaza temperatura setata si treapta selectata pentru ventilatie. Dispune de functia Follow-me si va adapta temperatura in functie de camera unde va fi pozitionata telecomanda.

Pret Electrolux EXI09HJIW

Este un aparat de racire de 9.000 btu recomandat pentru incaperile de pana la 18 mp. Se poate folosi si pentru camere mai extinse, dar in acest caz consumul energetic va creste. Il puteti gasi la un pret special in aceasta perioada alaturi de garantie 24 luni si transport gratuit.

Leave a Reply