Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux PerfectCare600 EW6F328W – cu program special pentru dezinfectare

Electrolux EW6F328W e o masina de spalat rufe automata ce face parte din seria PerfectCare600. Acest model pune accent pe curatarea corecta a rufelor, protejarea tesaturilor prin optimizarea timpului de spalare si miscari potrivite ale tamburului in functie de programul ales de la inceput.

Capacitatea de incarcare de 8 kg o face potrivita pentru familiile numeroase, dar se pot spala si cantitati mai mici de aceasta valoare datorita faptului ca modelul PerfectCare isi va regla consumul in functie de situatie. Clasa de consum energetic este A+++, iar in ceea ce priveste consumul de apa anual acesta are valoarea de circa 10000 litri de apa.

La exterior gasim un aparat finisat pe alb ce este caracterizat de dimensiuni normale: inaltime 85 cm, latime 60 cm, adancime 55 cm. Usa hubloului e destul de generoasa si are pozitionat manerul intr-o pozitie ce ii ofera o deschidere lejera. Panoul de control are la baza consola rotunda pentru selectia programelor si displa-yul lcd usor de citit datorita ledurilor de culoare alba.

Nivelul de zgomot la spalare e de circa 50 db, iar la centrifugare poate atinge si 70 db in functie de viteza maxima setata in cazul acestei functii. Motorul de tip inverter din cadrul modelului Electrolux EW6F328W e unul dintre cele mai avansate de pe piata si este caracterizat de un consum energetic redus, rezistenta mare in timp si nivel de zgomot minim emis.

Programarea intarziata pune in functiune aparatul la ora stabilita, iar afisajul digital expune timpul ramas in acest sens. Intervalul de selectie e cuprins intre 1-24 ore. Detectarea automata a incarcaturii este o optiune obligatorie in ziua de azi si permite optimizarea consumului in functie de greutatea incarcaturii de rufe. Sistemul de etanseizare sigileaza scurgerea pe timpul spalarii pentru a nu se pierde detergent asigurand in acest fel o eficienta ridicata. Eco TimeManager da posibilitatea de a adapta in mod manual durata ciclului de spalare in functie de timpul pe care il avem la dispozitie fara a afecta rezultatele finale de spalare.

Programele de spalare sunt 14 la numar si acopera o gama larga de necesitati pentru orice familie: lana, rufe delicate, jeans, bumbac, program prespalare, sintetice, articole voluminoase, etc.

Optiunile suplimentare sunt dotarile ce o recomanda pentru cei ce doresc spalarea corecta a tesaturilor. Eu o vad o masina potrivita pentru cei ce au copii si doresc tesaturi spalate in mod corect si eliminarea agentilor ce pot irita pielea sau afecta sanatatea.

Programele de inalta performanta combina vaporii de apa cu cei anti-alergici pentru a indeparta bacteriile din haine. SoftPlus face inmuierea hainelor in mod corect si le distribuie uniform pentru un tratament corespunzator  pentru fiecare articol in parte. Catifelarea si aspectul tesaturilor este pastrat in conditii bune pentru ca SensiCare previne spalarea indelungata a hainelor.

Electrolux PerfectCare600 EW6F328W beneficiaza de program automat pentru curatarea si ingrijirea aparatului. Acesta functioneaza la temperaturi ridicate pentru a elimina bacteriile si mirosurile neplacute si e recomandat sa il rulati periodic.

Leave a Reply