Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Electrolux PerfectCare700 EW7F348W, haine reimprospatate si usor de calcat

Electrolux PerfectCare700 EW7F348W e de un real ajutor mai ales pentru familiile numeroase și asta pentru că dispune de o capacitate de încărcare de 8 kg, viteza de rotație de 1400 rpm ce va asigura scoaterea rufelor aproape uscate și o clasă economică atunci când vine vorba de consumul energetic. Pe lângă toate acestea dispune și de un motor inverter și numeroase tehnologii asigură o spălare completă dar și tratamente eficiente cu aburi.  Acestea se pot folosi la sfârșitul programului de spălare pentru reducerea cutelor sau chiar reîmprospătarea între programe fără o spălare completă

Oricine isi doreste o prospețime fină a hainelor si iată că această capacitate este posibilă cu noul sistem inovator SteamCare de la mașina de spălat Electrolux care oferă optimizare după fiecare spălare cu o briză delicată de aburi care reducere cutele. Aparatul se prezinta bine din punct de vedere estetic,  iar finisajul alb permite integrarea usoara in băile de orice finisaj sau chiar încorporat în mobilă de bucătărie. Panoul de control e unul simplu si are o consola centrală ce permite alegerea programelor de spălare. In partea dreaptă se găsește display LCD cu alte butoane suplimentare de unde se vor alege funcțiile suplimentare cum ar fi temperatura apei, viteza de centrifugare,  programare întârziată.

Programele de spălare sunt 14 la număr și reușesc să acopere o majoritatea cerințelor din orice gospodărie. Exista programe speciale pentru bumbac, program rapid, pentru haine delicate, cuverturi, articole sintetice. Spalarea rapida dureaza 14 minute și oferă rezultate excelente atunci când e vorba de o cantitate redusă de articole vestimentare de care avem nevoie in scurt timp.

Motorul de tip inverter este o dotare de care trebuie sa tinem cont in ziua de azi atunci cand alegem o masina de spalat rufe automata. Pe langa durata mare de viata, aceasta componenta asigura un consum energetic optimizat, dar si un nivel de zgomot redus in timpul functionarii. Carcasa metalica e una de culoare alba si are aplicat un design special cu rolul de a elimina vibratiile din timpul spalararii sau stoarcerii rufelor. Electrolux PerfectCare700 EW7F348W e o optiune buna pentru cei ce doresc un aparat modern, cu capacitate mare de incarcare si care sa puna la dispozitie tehnologii avansate pentru spalarea si tratamentul hainelor.

EcoTime Manager permite ajustarea ciclului de spalare in functie de timpul disponibil, iar programarea intarziata permite amanarea pornirii in intervalul 3-12 ore. Sistemul pentru protectie la inundatii opreste in cel mai scurt timp alimentarea cu apa pentru a evita eventualele neplaceri. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni ale aparatului: latime 60 cm, adancime 58 cm, inaltime 85 cm. Cablul de alimentare masoara 1.8 m, lungime suficienta pentru alimentarea la retea a aparatului. Incarcatura este cantarita la inceputul ciclului de spalare si in functie de aceasta informatie este ajustata cantitatea de apa oferind un consum optimizat. Accesul la incarcarea si descarcarea rufelor se realizeaza fara prea mare efort datorita diametrului mare si deschiderii largi a hubloului.

Leave a Reply