Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

EVA II PRO EP3-ION20L, dezumidificator economic cu inverter

EVA II PRO EP3-ION20L e un dezumidificator cu inverter caracterizat de o capacitate de dezumidificare de 20 litri pe zi, functionare cu posibilitate de ionizare si o functie smart ce va selecta automat nivelul optim al umiditatii din interior alaturi de un consum redus de energie. Aparatul e caracterizat de o carcasa din plastic de culoare alba si roti de transport pentru a facilita manevrarea usoara dintr-o camera in alta. E disponibil la un pret bun comparativ cu specificatiile tehnice, iar in acest buget nu gasim multe aparate. Perioada de garantie e de 24 luni.

Review si specificatii tehnice dezumidificator Inventor EVA II PRO EP3-ION20L:

Nivelul de zgomot e destul de important mai ales daca avem bebelusi pe care ii poate deranja zgomotul. Nivelul de zgomot emis e cuprins intre 35-40 db si este influentat in mare masura de treapta de ventilare aleasa. Ionizatorul are ca principala caracteristica curatarea aerului interior cu ajutorul ionilor pozitivi si negativi eliminand in acest fel bacteriile, praful si mirosurile neplacute. Aceste aparate sunt recomandate pentru a pastra nivelul de umiditate la un nivel optim pentru o stare de sanatate buna. Cu ajutorul functiei Dryer se poate proceda la uscarea rapida a hainelor si vine in sprijinul celor ce nu au balcon in dotarea apartamentului. Timerul incorporat permite functionarea pe o perioada definita si se opreste in mod automat dupa expirarea acestui interval. Modul Turbo reduce rapid umezeala in spatiile in nivelul este destul de ridicat.

Consumul de la retea e de circa 260 W, iar puterea de ventilare poate fi reglata prin intermediul celor trei trepte. Sistemele de filtrare retin impuritatile si praful din aerul interior si se pot detasa rapid pentru o curatare corespunzatoare. Recipientul pentru apa are capacitatea de 3 litri, iar senzorul intern va opri aparatul cand acesta este aproape plin ca element de siguranta. Panoul de control e amplasat in partea superioara si are la baza butoane simple pentru acces la functiile dezumificatorului. Exista si un display lcd care afiseaza informatii in legatura cu nivelul de umiditate.

Leave a Reply