Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Finlux 39FHA4001 – tv cu functie de monitor la un pret redus

In ziua de azi preturile aparatelor tv au scazut foarte mult si poti gasi aparate cu diagonala generoasa la preturi accesibile pentru orice buget. Finlux 39FHA4001 este un televizor fara functii smart care se bucura de specificatii bune in privinta calitatii imaginilor afisate si diagonalei ecranului. Aceasta masora 99 cm si il face potrivit pentru o camera de zi spatioasa. Se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin pasticul de calitate de culoare neagra si cele doua elemente de sustinere amplasate in lateral. Este compatibil VESA, asa ca se poate monta suspendat in  cadrul unui perete pentru economie de spatiu si pentru un aranjament interesant in camera.

Modelul Finlux afiseaza imagini la rezolutii hd (1366 x 768 pixeli) alaturi de o luminozitate de 300 cd/m2. Nu exceleaza prea mult la acest capitol, dar afiseaza culori naturale, detalii bine scoase in evidenta si are o rata de refresh destul de buna. De asemenea, unghiurile largi de vivibilitate asigura vizionari in parametrii chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului.

Tunerul digital DVB-T/T2/C MPEG4 si slotul pentru ci+ sunt dotari bune in ziua de azi si asigura receptia posturilor tv la o calitate superioara fara a fi nevoie de vechiul decodor. Se poate renunta in acest fel la cablurile aferente, telecomanda suplimentara, iar calitatea receptionata va fi mult mai calitativa comparativ cu clasicele receptii prin cablu. Playerul multimedia integrat este responsabil pentru redarea fisierelor de oroce tip si citeste formatele actuale atunci cand e vorba de fisiere video, audio sau chiar imagini.

Finlux 39FHA4001 este un televizor simplu ce dispune de urmatoarele posibilitati de conectare cu aparatele externe: porturi usb, hdmi, iesire audio, slot ci+. Se poate folosi drept monitor pentru conectarea la un laptop sau pc in vederea vizionarii filmelor direct de pe aceste dispozitive.

Leave a Reply