Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Finlux 49FUA7060 – televizor smart cu rezolutii 4K

Finlux 49FUA7060 reprezinta o solutie avantajoasa pentru echiparea unei camere de zi spatioase cu un televizor smart cu diagonala impresionanta, un aparat cu un bun raport calitate/pret care poate fi achizitionat in aceasta perioada alaturi de o reducere consistenta.

Din punct de vedere al specificatiilor se prezinta foarte bine si aici amintesc in primul rand de functiile smart, aplicatii instalate, Netflix si web browser. Ecranul masoara in diagonala 124 cm si ofera imaginii la rezoluii ultra hd (3840×2160 pixeli). Culorile sunt apropiate de realitate, iar detaliile bine scoase in evidenta. De asemenea, luminozitatea puternica si unghiurile largi de vizibilitate ofera experiente noi in domeniul vizionarilor tv.

Review si pret Finlux 49FUA7060

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo de putere 20 W. Se ofera un sunet de calitate chiar si la trepte ridicate. Este de ajuns pentru o camera destul de spatioasa, dar poti opta si pentru conectarea unui sistem audio exterior pentru efecte puternice in timpul meciurilor de fotbal sau filmelor preferate.

Receptia posturilor tv in formatele acceptate este asigurata de tunerul digital DVB-T/T2/C/S/S2. La aceasta dotare se alatura si slotul ci+ util pentru receptionari de calitate si renuntarea la vechiul decodor si cablurile aferente. Posibilitatile de conectare sunt multiple si aici amintesc: porturile usb, hdmi, iesirea audio, intrarea scart, bluetooth. Pentru acces la internet puteti opta pentru conectarea prin wi-fi sau prin clasicul cablu. Un pret special pentru acest model il poti verifica si in aceasta pagina.

Finlux 49FUA7060 este optiunea perfecta pentru cei ce doresc un televizor smart la un pret accesibil. Are o diagonala impresionanta, ofera un sunet de calitate si imagini la rezolutii 4K. Din punct de vedere estetic se prezinta foarte bine, iar capabilitatea de a-l monta suspendat in cadrul unui perete ofera o pozitie corecta de vizionare si salveaza spatiul in camera respectiva.

Leave a Reply