Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Frigider cu doua usi NEI MRF-142 – potrivit pentru garsoniera

Pentru cei ce doresc aparate frigorifice destinate spatiilor restranse se pot indrepta catre frigiderul cu doua usi NEI MRF-142. E vorba de un model cu congelatorul amplasat in partea superioara, volum total de 138 litri si o clasa de consum A+. Nu se merita achizitionat un aparat mai mare daca nu va fi incarcat complet cu alimente pentru ca va consuma energie electrica in mod inutil.

Congelatorul pune la dispozitie un volum de 40 litri si este compartimentat cu ajutorul sertarului din sticla securizata. Acesta se poate detasa pentru a face loc alimentelor voluminoase. Usa mica are un suport pentru a pastra diferite recipiente sau sticle in zona de congelat. Poate parea putin ciudat pana te obisnuiesti cu congelatorul amplasat in aceasta pozitie, dar este o compartimentare bine gandita pentru a oferi restul volumului catre zona de racire.

Frigiderul este amplasat la indemana pentru ca aceasta zona va fi cel mai des folosita. E vorba de un volum de 98 litri, 2 rafturi din sticla si compartiment special pentru fructe si legume. Sistemul pentru dezghetare din cadrul NEI MRF-142 este de tip manual si trebuie dezghetat din cand in cand sau cand considerati ca stratul de gheata este destul de mare. La interior se mai afla un sistem de iluminare pe baza de led si termostatul ce permite reglarea temperaturii. Garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali si nu permit dezvoltarea bacteriilor asigurand un mediu sanatos la interior.E unul dintre cele mai simple aparate de racire si se remarca prin pretul redus de achizitie. Nivelul de zgomot e de circa 40 db, iar autonomia de 20 ore pastreaza alimentele in conditii bune fara a le deteriora. NEI MRF-142 este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 128 cm, latime 48 cm, adancime 50 cm. Suportul pentru sticle, cel pentru oua si tava pentru gheta sunt accesoriile ce le veti primi odata cu produsul

Designul exterior e unul simplu si are la baza inox. Manere sunt clasice, amplasate in plan vertical si au dimensiuni optime pentru a asigura o deschidere lejera a usilor. Acestea dispun de balamale pe partea dreapta si nu am vazut specificatia ca ar fi reversibile. NEI MRF-142 are un consum anual estimat de circa 186 kwh.

Leave a Reply