Gorenje GS54110W este o masina de spalat vase autonoma recomandata pentru cazurile in care avem nevoie de un aparat slim. E disponibila la un pret bun in aceasta perioada, iar pe parcursul acestui review poti afla ca aceste aparate isi gasesc utilitate in bucatariile de mici dimensiuni, dar reusesc sa ofere o capacitate de incarcare generoasa, consum energetic scazut si rezultate bune la spalarea vaselor. La interior situatia se prezinta destul de bine pentru ca avem la dispozitie 3 cosuri, adica spatiu suficient pentru capacitatea de incarcare de 10 seturi. Din punct de vedere energetic nu ar trebui sa existe probleme pentru ca aparatul este incadrat in clasa A+++ – de exemplu programul normal are un consum de 0,74 kw/h. Pentru amplasare trebuie avute in vedere dimensiunile urmatoare: (L x i x A): 44,8 × 84,5 × 60 cm.

Review Gorenje GS54110W

Programele incluse in grila sunt urmatoarele: auto, intensiv, prespalare, program rapid, eco. Vasele voluminoase isi gasesc usor locul in locasurile interioare si asta datorita capacitatii cosului superior de a se muta mai sus pentru a creea mai mult spatiu. Filtrul cu autocuratare este o dotare de care trebuie sa tinem cont cand alegem o masina de spalat vase. Aceasta dotare elimina resturile de mancare, impiedica infundarea mecanismelor interne si asigura o functionare in parametrii pentru aparat. AquaStop este o dotare pe care am mai amintit-o in trecut si presupune existenta unei pompe speciale ce opreste alimentarea cu apa si o va elimina pe cea prezenta in interiorul masinii in cazul in care apar inundatii.

Functia 3 in 1 – presupune existenta unor senzori interiori ce detecteaza tipul de detergent folosit: pentru tablete – aparatul va regla functia de spalare si nu va elibera agent de caltire, iar pentru detergent pudra sau gel se elibereaza agent de clatire pentru rezultate bune la final.

Panoul de control pune la dispozitie taste pentru alegerea programelor si pentru activarea parametrilor suplimentari. De exemplu, se poate acitva functia de incarcare la jumatate alaturi de programul de spalare respectiv atunci cand spalam cantitati reduse de vase economisand in acest fel apa si energie electrica.

SpeedWash este o functie care se poate folosi impreuna cu programele intensiv, auto, bio si presupune scurtarea timpului de spalare, reducerea cantitatii de apa folosite si reglarea temperaturii pentru vasele ce prezinta un grad mic si mediu de murdarie. Uscarea este realizata cu minim de consum energetic si foloseste caldura de la ultima clatire cu apa fierbinte. Masinile de spalat vase de la Gorenje sunt recunoscute pentru incadrarea in clasa A in cazul operatiunii de uscare. 

Pret Gorenje GS54110W

Gorenje GS54110W este o masina potrivita pentru familiile nu prea numeroase si recomandata pentru amplasare in bucatariile de suprafata medie. Are tehnologii avansate de spalare, beneficiaza de un bun raport calitate/pret si ofera o capacitate de incarcare destul de buna daca e sa luam in calcul ca un model obisnuit ofera 13 seturi pentru incarcare la dimensiuni ceva mai mari. Consider ca pretul este corect avand in vedere aceste specificatii, consumul energetic si grila de programe cu reglaj automat.